Forum » Hlajenje in modifikacije » Hrup me spravlja ob živce, kje dobim vse za vodno hlajenje?
Hrup me spravlja ob živce, kje dobim vse za vodno hlajenje?
AtaStrumf ::
Ok sorry za ful dolg naslov ampak zdej vsaj vete kva hočem in tudi zakaj. Ohišje vibrira kt noro meni se bo pa vsak cajt zmešal. Torej kje lahk pri nas nabavim komponente za vodno hlajenje mojga Durončka 800. Al pa če kdo ve kako zadušim te vibracije. Hudiča od kar sem dal tistga Copper Orba noter se je vse zjahal. Zategnil sem vse žive šraufe pa nič ne pomaga. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!
Bungee- ::
Poglej ce ti kaksen ventilator vibrira, oziroma ce ti MB trese ob kaksno steno. Sicer pa vodno, opremo bos vrjetno nabavil na vec koncih. Zacnes lahko na avto odpadu, kjer nabavis radiator
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
OZZY ::
Za radiator: aleksander.kus@boter.net, za blok morphling1, in še ena dva. POtem pumpa-zoo ptacuna. razervoar-home made plexi, šlauf ala metalka.
Go with the flow.
zizi ::
Točno tko kot je OZZY reku...
BLoke dela pa še IR Babun
BLoke dela pa še IR Babun
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Uf to bo kar precej letanja naokrog, bo prišlo vpoštev šele čez kakšen mesec ko bo konec te norije z izpiti.
Aja pa kako recimo lahko kontaktiram Aj Ar Babuna.
Aja pa kako recimo lahko kontaktiram Aj Ar Babuna.
Tomi ::
Glede na to, da si pisal v njegovo temo, bi lahko videl tudi njegov profil
Sicer pa piši sem.
Sicer pa piši sem.
metrodusa.blogspot.com
asPeteR ::
Hja, kje bi pa človek dobil "glavo" za na procesor pomožnosti iz bakra??
Cevi, hladilnik, posoda, to sploh ni blem! +pumpa, men je blm samo glava ter dobro tesnenje, kar se pa da rešis s tefonskimi trakovi.
Kdo prodaja (izdeluje) glave(kovinsko ogrodje ki pride na procesor ter teče skozi njega voda)??
Cevi, hladilnik, posoda, to sploh ni blem! +pumpa, men je blm samo glava ter dobro tesnenje, kar se pa da rešis s tefonskimi trakovi.
Kdo prodaja (izdeluje) glave(kovinsko ogrodje ki pride na procesor ter teče skozi njega voda)??
crusader ::
D0h, sej sta že dva prej napisala, da jih delata IR Babun pa morphling, pa še kdo bi se našel
He, he dons sem zamenjal hladilnik za mal zmodificiranga Volcanota II, ki sem mu šraufe zamenjal z silikonom in sem uspel precej zmanjšat vibracije. Oh kakšna milina za ušesa. Hladi kar vredu 45C pod IGI-jem.
Vodno bo pa moralo mal počakat, da si časovno in finančno opomorem. Vseeno thanx za info, jih bom z pridom uporabil ko se zadeve lotim; malo kasneje.
Vodno bo pa moralo mal počakat, da si časovno in finančno opomorem. Vseeno thanx za info, jih bom z pridom uporabil ko se zadeve lotim; malo kasneje.
malinavc ::
AtaStrumf: a mi lahko neki poveš, sej to me sm tko zanima, tuki si napisu da imaš durona 800, v nekem drugem postu ko te je pa zanimala voltaža si pa napisal da maš tbirda 850, a je to blo sm za frenda al kva? Sej ni treba odgovorit če nočš, sam tko zanima me...hehe
...odvisno s katere perspektive gledamo...
|KoRn| ::
Morda pa nekateri premorejo več kot samo eno računalo? Jaz recimo imam P200, PII 350, TB 800 ter DURONa 800. Tko da zdej, če bom v enem formumu omenil, da rabim kaj za P2, v drugem pa da kaj za TB, me boš isto vprašal?
Freak on a leash!
Hja sej sem glih razmišljal kdaj se bo komu to zazdelo mal čudno kva jez sprašujem enkrat za TB-ja drugič za durona.
Jaz imam Durona, moja bejba ima pa Tbirda, ki sem ji ga jaz zrihtal plačala pa njena mat. Tko da zdaj se igram z obema. He He , pa ne povedat njeni mat, k bi me ubila če bi vedla.
Jaz imam Durona, moja bejba ima pa Tbirda, ki sem ji ga jaz zrihtal plačala pa njena mat. Tko da zdaj se igram z obema. He He , pa ne povedat njeni mat, k bi me ubila če bi vedla.
asPeteR ::
A res noben ne ve kje dobiti(kupiti: Kdo proda??) ključni element vodnega sistema?
(to je "hladilna glava", ki pride direktno na proc s peltierjem??)
(to je "hladilna glava", ki pride direktno na proc s peltierjem??)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18081 (13163) | the_unborn |
» | Nov testOddelek: Novice / Nova vsebina | 1982 (1982) | morphling1 |
» | Vodni blok baker:VulcanoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1019 (899) | random |
» | Volcano II vs. Chrom orb dT=0Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1488 (1162) | borut-t |
» | vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2277 (1537) | OZZY |