Forum » Mobilne tehnologije » Wap in mini gprs pri Mobitelu
Wap in mini gprs pri Mobitelu
denis4 ::
Živjo sem naročnik penzion paketa pri mobitelu. Zanima pa me sledeče;
Na številko 1918 sem poslal ukaz za vklop mini gprs-a, zanima pa me ali je to čisto brezplačno. In še vprašanje v zvezi MOJ PLANET pri mobitelu, a je wapanje po mobitelovem planetu brezplačno če imam vključen mini gprs, kaj pa po drugih straneh?
Hvala
Na številko 1918 sem poslal ukaz za vklop mini gprs-a, zanima pa me ali je to čisto brezplačno. In še vprašanje v zvezi MOJ PLANET pri mobitelu, a je wapanje po mobitelovem planetu brezplačno če imam vključen mini gprs, kaj pa po drugih straneh?
Hvala
trpo ::
Vklop mini GPRS je brezplačen in tudi mesečne naročnine za mini GPRS ni (za maksi in mega je). Sam prenos GPRS pa nikakor ni brezplačen - stane te namreč 1SIT/KB (0,1 SIT za študenski paket in 1,3 Sit za Mobi uporabnike). Ker si naročnik pention paketa predvidevam, da imaš T610? No tam imaš v meniju Klici/Čas in stroški/Števci podatkov števec, ki ti pokaže koliko si v že presrfal - s tega preprosto izračunaš koliko te je to stalo. POZOR: podatki so v B in ne KB
Vseeno je kje wapaš. Isto te stane PLANET, kot katerikola druga stran - stae te toliko kot preneseš podatkov. Sama stran je tako načeloma "brezplačna". Vedeti pa moraš, če wapaš po straneh s slikami se ti prenese več podatkov kot sam takst.
LP
Vseeno je kje wapaš. Isto te stane PLANET, kot katerikola druga stran - stae te toliko kot preneseš podatkov. Sama stran je tako načeloma "brezplačna". Vedeti pa moraš, če wapaš po straneh s slikami se ti prenese več podatkov kot sam takst.
LP
www.LOST-serija.net
denis4 ::
Hvala ti za odgovor.
Potem se ti KB nabirajo že samo če srfaš po wap-u, neglede na to ali kaj metaš na telefon ali ne.
Hvala še enkrat
Potem se ti KB nabirajo že samo če srfaš po wap-u, neglede na to ali kaj metaš na telefon ali ne.
Hvala še enkrat
gobec ::
imam nokio 6600 in me zanima ko sem povezan z gprs in hočem it na planet mi napiše da je to samo za mobi uporabnike,zakaj?(sem mobiuporabnik)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel zavaja uporabnikeOddelek: Loža | 3136 (2240) | nokia6310 |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9855 (7145) | CaqKa |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4497 (3686) | Pesimist |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13034 (7796) | [_MW_] |
» | Dragon G1 ali Sony ericsson K600i to je sedaj vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1434 (1221) | Jan.M |