» »

Wap in mini gprs pri Mobitelu

Wap in mini gprs pri Mobitelu

denis4 ::

:8) Živjo sem naročnik penzion paketa pri mobitelu. Zanima pa me sledeče;
Na številko 1918 sem poslal ukaz za vklop mini gprs-a, zanima pa me ali je to čisto brezplačno. In še vprašanje v zvezi MOJ PLANET pri mobitelu, a je wapanje po mobitelovem planetu brezplačno če imam vključen mini gprs, kaj pa po drugih straneh?

Hvala

trpo ::

Vklop mini GPRS je brezplačen in tudi mesečne naročnine za mini GPRS ni (za maksi in mega je). Sam prenos GPRS pa nikakor ni brezplačen - stane te namreč 1SIT/KB (0,1 SIT za študenski paket in 1,3 Sit za Mobi uporabnike). Ker si naročnik pention paketa predvidevam, da imaš T610? No tam imaš v meniju Klici/Čas in stroški/Števci podatkov števec, ki ti pokaže koliko si v že presrfal - s tega preprosto izračunaš koliko te je to stalo. POZOR: podatki so v B in ne KB

Vseeno je kje wapaš. Isto te stane PLANET, kot katerikola druga stran - stae te toliko kot preneseš podatkov. Sama stran je tako načeloma "brezplačna". Vedeti pa moraš, če wapaš po straneh s slikami se ti prenese več podatkov kot sam takst.

LP
www.LOST-serija.net

denis4 ::

Hvala ti za odgovor.

Potem se ti KB nabirajo že samo če srfaš po wap-u, neglede na to ali kaj metaš na telefon ali ne.

Hvala še enkrat

gobec ::

imam nokio 6600 in me zanima ko sem povezan z gprs in hočem it na planet mi napiše da je to samo za mobi uporabnike,zakaj?(sem mobiuporabnik)

Gandalfar ::

041 700 700

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitel zavaja uporabnike

Oddelek: Loža
173136 (2240) nokia6310
»

Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
509855 (7145) CaqKa
»

Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?

Oddelek: Omrežja in internet
314497 (3686) Pesimist
»

Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11413034 (7796) [_MW_]
»

Dragon G1 ali Sony ericsson K600i to je sedaj vprašanje

Oddelek: Mobilne tehnologije
81434 (1221) Jan.M

Več podobnih tem