» »

Barva za sliko

Barva za sliko

IR Babun ::

Ma že dolgo razmišljam, da bi mi tamau, ki obvlada risanje, na comp nekaj narisov in sedaj bojo počitnice in ima cajt.

Sam ne ve kero barvo bi uporabu, saj je slika zelo podrobna in rabi barvo, ki se bo na plastiko dobro prijela in lepo mešala. Potrebujem rdeče-rjave odtenke saj mislim narisat zmaja (Jokerjev poster za Baldur's Gate)
In če kdo ve kakšna barva bi bila najbolj primerna, naj mi prosim svetuje.
SCREW THE GOVERNMENT

msmiha ::

Ne skrbi na plastiko se prime vse. Najbolje je pa, da kar akrilno vzame
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Bungee- ::

Ce imas veliko podrobnosti, potem airbrush ! To je to kar naredi efekte zelooooo realisticne 8-O. Kar se pa barve tice, povprasaj v kaksni Mavrici, ali pa kje v kaksni tehnicni stacuni, ziher ti bodo vedli svetovat. 8-)
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

IR Babun ::

se sem že razmišlov o airbrushih, jih imaju v levčku, sam so dragi.

A kdo ve natančno ceno za eno airbrushevo barvi:\
SCREW THE GOVERNMENT

AtaStrumf ::

Jaz sem se svoj cajt ukvarju z izdelavo maket, ki so itak vse plastične in ti lahko povem da so najboljše barve Italeri, niti slučajno ne hodi niti blizu Revell, če ne misliš celo večnost čakat da se posušijo. Zdej ironija je da Revell dobiš v vsaki štacuni z igračami, Italeri pa vsaj ko sem jih jaz kupoval se je dal dobiti v Gasilski Opremi (naj te ime ne zavede), ki je v stari Ljubljani mislim da na starem trgu, skratka nasprot ene precej velke cerkve - ne moreš falit. Dobijo se sicer tudi vse žive barve v kakšni trgovini za risarje, umetnike, itd sam tistih barv pa ne poznam. Če te zanima ti lahk posredujem še lokacijo, pol ko preverim na karti LJ. Ampak Italeri itak rulajo, izbire pa je na pretek, če pa nimajo jih mam pa jaz doma kukr češ.

AtaStrumf ::

Aja Airbrush je nujen če hočeš imeti lepo sliko in te bo koštal od cca. 10 čukcov naprej. Jaz sem mojga žal že prodal, če ne bi ti ga lahk posodu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Airbrush

Oddelek: Loža
143487 (3186) JOKER
»

Mobitel mod

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
172414 (1803) shuttle
»

Kako odstraniti nalepko, brez da bi poškodoval plastiko?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2417549 (16977) bastadu
»

Spet makete (strani: 1 2 3 4 )

19413963 (10295) ŽirC
»

Makete

212858 (2481) ŽirC

Več podobnih tem