Forum » Programska oprema » Nov virus?! ugasanje IE, WMP10, programov..
Nov virus?! ugasanje IE, WMP10, programov..
pilatus9 ::
Zdi se mi, da sem danes dobil nov virus, ki ugasne programe, kot so IE6, WinMediaPlayer 10, Norton Antivirus...
Zdi se mi cudno, da ko kliknem na npr. film, se le-ta zazene, nato zacne predvajati in se ze slisi zvok, nakar se aplikacija ugasne. IE 6 se zazene in pridem na zacetno stran, ko pa dam nek naslov ala www.slo-tech.com, se enostavno zapre. Prav tako je onemogoceno delo z Norton Antivirus, ceprav NIS 2004 deluje (firewall, antispam). Kaspersky antivirus mi deluje OK, vendar ne najde nic.
Ima kdo podobne probleme?
LP
Zdi se mi cudno, da ko kliknem na npr. film, se le-ta zazene, nato zacne predvajati in se ze slisi zvok, nakar se aplikacija ugasne. IE 6 se zazene in pridem na zacetno stran, ko pa dam nek naslov ala www.slo-tech.com, se enostavno zapre. Prav tako je onemogoceno delo z Norton Antivirus, ceprav NIS 2004 deluje (firewall, antispam). Kaspersky antivirus mi deluje OK, vendar ne najde nic.
Ima kdo podobne probleme?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | laptop-touchpad težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (912) | blaz022 |
» | Varnostne luknje v IE6/SP2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8492 (7098) | medjugorje-si |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1735) | matic35 |
» | WINFAST 2000XP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (916) | Scorpia |
» | Ga na internetu zafrkava Norton?Oddelek: Omrežja in internet | 895 (743) | Hypno |