Forum » Omrežja in internet » ADSL - povezava mi skoz frizne!!
ADSL - povezava mi skoz frizne!!
Golden eye ::
Zadnje čase opažam da ko se povežem na internet mi dela od 10min do nekaj ur pol mi pa kr vse neha delat, ampak povezava je še kr vspostavljena - kot bi povezava zmrzlna?? Pol morem pa modem resetirat enkrat al pa dvakrat pol pa spet dela za neki cajta. To se mi dogaja pogosto in je zelo nadležno. Imam pa statični IP tko da to ni problem? Kva lahko nardim
PaJo ::
Po mojem ti ne pomaga drugega, kod klicanja na 116 - prijava napak.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
PaJo ::
Ce bos klical na siol, ti bodo na konco verjetno isto povedali, klici na 116, kar je telekomova stevilka za prijavo motenj na liniji.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Golden eye ::
OK sem jih poklicu...čakam na njihov odgovor (še preverjajo)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
pitbul ::
Če maš statićni IP. A maš vso zadevo primerno zaščiteno z FW - jem??
A si pregledov kej kolk maš črvov, WebDialerjev, virusov,... ipd zadev na PC- ju
A si pregledov kej kolk maš črvov, WebDialerjev, virusov,... ipd zadev na PC- ju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8875 (6001) | VASkO |
» | Povezovanja modemaOddelek: Omrežja in internet | 1081 (1025) | konstrukter |
» | SiOL (&Telekom) sprenevedanje in norčevanjeOddelek: Loža | 1712 (1202) | Brane2 |
» | modem adsl callisto821Oddelek: Strojna oprema | 1348 (1230) | Paramedic |
» | ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 2346 (1292) | BaRtMaN |