Forum » Hlajenje in modifikacije » EL osvetljava tipkovnice
EL osvetljava tipkovnice
Bungee- ::
Imam "kick-ass-orange" EL kabel, ki ga mislim dat noter pod tipke. Problem nastane v napajanju za to. Sam inverter znam naredit, in ga tudi ze imam narejenega, vendar je velik, rad bi ga pa spravil v tipkovnico. Vprasanje je torej sledece: ali kdo ve kje bi se dalo dobit zelo majhen transformator (lahko tudi na feritu), tako da bo sel v tipkovnico. Seveda bom potem vse izkusnje o tem delil s forumom Aja da ne pozabim EL kabel se pa narocil pri BeingSeen Tech Pa veselo modificiranje
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
msmiha ::
Pokliči mal po trgovinah okol. Drugače pa ne vem, kje bi dobil tak mali transformator bom v Čipu pogledal naslednji teden, če ni prepozno
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
msmiha ::
Aja pa še neo vprašanje zakaj celotne stvari ne priklopiš na napajalnik. Kolk sem jaz tam vidu ko je on modificirav je luknjo zvratv zadi v ohišje in skozpotegno kabel
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Bungee- ::
Sej vem da bi lahko imel lahko se en kabel zraven, vendar bi mi zaradi preprostosti in vizuelnega ucinka bolj pasalo ce bi bilo vse skup skrito v tipkovnici. Napajanje za sam EL pa je cca 100V 1kHz, pa je kar svinja ce te rukne
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Druga, moderna inkarnacija Commodoreja 64 razkrita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 14981 (12393) | driver_x |
» | Leti, leti tehnologija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8127 (6558) | Thomas |
» | IBM tipkovnica brez kabla - kako povezati novega?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1791 (1632) | Duhec |
» | Modra LEDica, meritve, kakšen upor za v avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2579 (2462) | Daniel |
» | kje kupit neonke in ventsOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1382 (1181) | - SiroTka - |