Forum » Pomoč in nasveti » Počasno odpiranje strani
Počasno odpiranje strani
bronski ::
Imam problem glede odpiranja strani in sicer nimam nobenih spyawer-ov pa mi še vedno odpira počasi.Kaj naj še storim da bo delalo........!
Lp.Brane !
Lp.Brane !
bronski ::
Vse strani delujejo počasi,uporbljam pa Inernet Explorer imam pa tudi firefox mozillo ta najnovejšo pa isto dela.Imam pa inštaliran Service pack2 ali mislite,da ta zaustavlja odpiranje spletnih strani in kako to rešit !
Lp.Brane !
Lp.Brane !
pviran3 ::
Ja ker modem pa maš, ker jest sem mel ena jajca od motorole, pa mi je delal ko polž, potem sem pa pr mlacomu kupu unga za 3000, zdej je že mn in dela supr - downlouda 5kb/s
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer 7 že na poti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7056 (6606) | Netrunner |
» | Internetne strani se ne naložijo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1086) | boych |
» | Internet Explorer spet služi širjenju zlobne kode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 5814 (5814) | reborn |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1539) | flipflop |
» | Kabelska ne gre nikamor:(Oddelek: Omrežja in internet | 1731 (1398) | swar |