» »

MSI problem!!!

MSI problem!!!

|Luka| ::

Mam MSI K7T Turbo, TBird900@1035 navit preko FSBja.
K pa hocm mnozilnik spremenit mi pa npr pr 10.0X100 = 600 MHz oz se sploh noce zbudit.
Ma kdo kksno idejo.
Plato sm kupu v Megahitu posamezno , pa ne vem ce mi bojo reklamacijo priznal.
Ce je ze kdo mel podobno temo se opravicujem za podvajanje in bom takoj zaklenu:D

Daedalus ::

Pa si pobarval mostičke?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

VASkO ::

problem je v plati, tega folk se zdaj ne uvidi. ce hoces pomoc, raje vprasaj po tujih forumih ali na kakem MSIjevem forumu (pojdi na google - yahoo, se najbolje, bos kar nekaj nasel na to temo), ker bodo ti tukaj bluzili o ne dobro pobarvanih L1...

G[e]c ::

Resetiri bios mam cist isto plato kot ti ko sem dal durona 750 na fsb 120 se mi ni zbudil raculanik, pol sem pa sam jumper za reset biosa prestavu pa je blo.

OZZY ::

LIx: Ker ta plata podpira navijanje preko množilnika pomeni, da če tega ne moreš uporabljat je plata defektna. Kar pomeni, da morajo garancijo priznati. Ti si dobil sigurno garancijo tam 1 leto. Zato le zateži, da jo zamenajo. Isti problem je imel PIC, ki ga poznam, in je pač šu plato v garancijskem roku zamenat in niso nič težili. Zato ti priporočam, da greš menat.
Go with the flow.

VASkO ::

OZZY, z menjavo plate ne bo nic pridobo, razen ce menja za kero drugo firmo, ker so "defektne" vse MSIjeve plate.

Pretorijanec ::

Fantje, ta tema pa bolj spada v Pomoč in nasveti. Torej, da ne bi "smetili" foruma (s tem mislim pislai poste v napačne teme) bom to temo zaklenil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napajalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
141097 (883) franci
»

Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
684590 (3631) rc-car
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )

704925 (4247) AtaStrumf
»

Nekaj malega za mozgane napenjat (OCjanje)

231541 (1196) zizi
»

Kaj je zdej s temi KT7

Oddelek: Kaj kupiti
292101 (1761) ||_^_||

Več podobnih tem