Forum » Hlajenje in modifikacije » Thunderbird+Rain 2.0
Thunderbird+Rain 2.0
Matek ::
Pri inštalaciji Raina 2.0 je treba zbrat proc. Jes mam Thunderbirda, pa ga ni med tistimi. Kaj izberem? A je kje kaka novejša verzija Raina? Popravek?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Daedalus ::
Pa izberi en drug proc ali pa ga sploh ne uzberi, pa bo. Mislim, da bi moral delati normalno.Jaz ga uporablam na celeronu, optimiran je pa kao za Pentium Pro, pa ni nobenih težav.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
zizi ::
Jst sem izbral K-6 pa dela čist dobr drgač pa ne izbrat proca
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
R@C@ ::
Jest tud najbolj ne štekam tega Rain-a! Če ga nimam prižganega, ma proc 36 stopinj, če ga vključim pa pride tud čez 50.
Je pa hec da se mi je prej pri Colin-u segrel proc tudi na 70 stopinj, zej pa na okoli 60!
Je pa hec da se mi je prej pri Colin-u segrel proc tudi na 70 stopinj, zej pa na okoli 60!
zizi ::
Pr men je pa glih obratno če ga nimam pržganga ma proc. 27 stopinj
Ko pa ga pržgem ma pe 22 do 23 stpinjNe vem zakaj vam ne dela???
Ko pa ga pržgem ma pe 22 do 23 stpinjNe vem zakaj vam ne dela???
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
VASkO ::
ne vem zakaj uporabljate rain, obstaja en lep utility za cipsetu registre stimat in lahko vklopite na kt133 platah idlanje (ki je po defaultu izklopljeno). To je wpcrset in wpcredit, morate pa dati 52 register vrednost 7. bita na 1, da vklopite idlanje procesorja. Nic vec nadleznih programckov ni treba imet zagnanih.
VASkO ::
sem skoraj ziher, da ima folk, ki ima TBja, kaksno od kt133 plat.
Msilim, da si se noben ne lasti AMD760 DDR plate ali kakega sranja od AliMagik1 ali pa celo VIAKT266.
Msilim, da si se noben ne lasti AMD760 DDR plate ali kakega sranja od AliMagik1 ali pa celo VIAKT266.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5010 (3849) | mihamedo |
» | Povprečje 57-59°C?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1561 (1005) | jest10 |
» | Intel Vs.AMD kakšno je trenutno stanje->Oddelek: Kaj kupiti | 1519 (1059) | Zheegec |
» | Prenizka tempOddelek: Navijanje | 1179 (919) | VASkO |
» | Software-sko hlajenje procesorjevOddelek: Navijanje | 2796 (2449) | DeLonghi |