Forum » Pomoč in nasveti » Študentski Siol ADSL-status potekel
Študentski Siol ADSL-status potekel
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
PineApple ::
Brat je naročen na študentski paket, zdaj pa mu je študentski status potekel.
Sam imam status študenta. Tule sem zasledil, da na Siolu ne komplicirajo z aneksi k pogodbi, če namesto njega pošljem svoje potrdilo o šolanju kar jaz (priimek in naslov imava enak) in stvar naj bi bila opravljena.
Mi kdo iz lastnih izkušenj lahko to potrdi?
Imam pa še en "problemček". Sem izreden podiplomski študent in bi bil upravičen do študentskega paketa, če ne bi bil zaposlen. Na potrdilu o šolanju nikjer ne piše, da sem zaposlen. Se bi lahko pri tem zataknilo? Imajo podiplomce mogoče bolj pod kontrolo?
Hvala za vaše izkušnje.
Sam imam status študenta. Tule sem zasledil, da na Siolu ne komplicirajo z aneksi k pogodbi, če namesto njega pošljem svoje potrdilo o šolanju kar jaz (priimek in naslov imava enak) in stvar naj bi bila opravljena.
Mi kdo iz lastnih izkušenj lahko to potrdi?
Imam pa še en "problemček". Sem izreden podiplomski študent in bi bil upravičen do študentskega paketa, če ne bi bil zaposlen. Na potrdilu o šolanju nikjer ne piše, da sem zaposlen. Se bi lahko pri tem zataknilo? Imajo podiplomce mogoče bolj pod kontrolo?
Hvala za vaše izkušnje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MOBITELOddelek: Mobilne tehnologije | 1247 (869) | Jan987 |
» | studentski servis in pavzerOddelek: Loža | 2654 (2481) | Tody |
» | ISDN + ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2044 (1358) | Mavrik |
» | Študentski ADSLOddelek: Omrežja in internet | 3571 (1878) | pivmik |
» | Še malo SiOLaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2886 (2886) | daylight |