» »

Kako se znebiti MyWebSearch-a???

Kako se znebiti MyWebSearch-a???

GregiB ::

OK, mam ful probleme znebiti se tega spywarea... Pred kakšnimi 14 dnevi sem ga fasal ne vem od kod. Reševal sem se ga pa na naslednji način...

1. Odstranil sem MWS preko Control Panel-a
2. Odkljukal sem vse v zvezi z MWS iz Startup-a preko MSCONFIG... ja, pacek se ti tja usede in ob vsakem zagonu preverja, ali je še inštaliran, če ni... hop, se kr inštalira...
3. S SpyBot-om sem odstranil vse komponente MWS, in to sem moral celo vmes restartat mašino, k so dve datoteke resident...
4. Na disku sem poiskal še vse morebitne ostale datoteke, ki se začnejo z Myw*.*

Pa se mi hudir vseen po nekaj dneh spet pojavi... Sumim, da imajo moj IP (ki je statičen) shranjen, pa me redno bombandirajo... Ima kdo podobne probleme oz. bolje... rešitev?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

St@jler ::

hmnja jst sm meu isti problem k se nism mogu znebit.

Poj sm pa zamenu browser :D

harvey ::

Uporab HijackThis pa boš rešen in ni potrebe po menjavi browserja. Dobiš ga tuke.

St@jler ::

no al pa to uporabš ja. Se nism spomnu. :8)
Drgač obstaja tud programčk CWSHREDDER, k je za odstrant coolwebsearch toolbar pa te stvari.

GregiB ::

No, zaenkrat hvala vsem, sem pa včeraj probal z SpySweepom, zaenkrat zgleda vse OK... Se pa ob takih stvareh dejansko vidi, kako občutljiv in potencialno nevaren je internet. Si pradstavljate, da bo enkrat prišlo do tega, da se boš samo logiral, pa se ti bo že brez tvojega povprejšnega dovoljenja začelo uploadat in inštalirat na stotine proggijev?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fake alert!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
111446 (1098) StratOS

Generic Host Process For Win32 Services

Oddelek: Pomoč in nasveti
91363 (1230) OmegaBlue
»