Forum » Pomoč in nasveti » kako dokončno izbrisat nadležno prvo stran
kako dokončno izbrisat nadležno prvo stran
maticm ::
Ko odprem Internet explorer se mi pojavlja nadležna prva stran - kao home stran. Grem v nadzorno ploščo tam izbrišem...OK. ko ponovno štartam mašino spet isto...
Kaj narest??
Kaj narest??
tratto ::
100% ti v ozadju teče proces, ki vsakih nekaj sekund preveri in na novo nastavi domačo spletno stran. Preko neta si fasal trojanca, ki se ti je naselil v računalnik. Podoben problem sem imel tudi sam. Rešitev: inštaliral sem si program, ki preverja vse procese (imam samo Win 98). Tam sem ugotovil, da se mi nek program v rednih presledkih zaganja. Enostavno sem ga pogrisal in to je to.
Če imaš Win 2000 ali XP, to lahko preveriš kar v Task managerju.
Druga rešitev pa je, da v direktorijih Windows, Windows/System in Windows/System32 preveriš vse program (s končnico EXE), ki so veliki do 10 kB in imajo novejše datume. Vsi ti so verjetno sumljivega izvora.
Če imaš Win 2000 ali XP, to lahko preveriš kar v Task managerju.
Druga rešitev pa je, da v direktorijih Windows, Windows/System in Windows/System32 preveriš vse program (s končnico EXE), ki so veliki do 10 kB in imajo novejše datume. Vsi ti so verjetno sumljivega izvora.
foggy_arrow ::
Imam isti problem ampak tega trojanca mi ne najde nobeden spy were ali antivirus
LP
LP
Let be Computer for your best pal!!
ripmork ::
probaj NOD 32...sam sem imel kar nekaj časa isti problem,pregledal z spy-ware-om pa nič,pa z Ad-aware-om pa nič....potem probam par antivirusov(free trial različic dah ) in mi najde okol 5 hujših virusov,v glavnem trojance...pač zbrišem pa je bil problem rešen
pa zaboga ne dotikaj se več Internet explorerja ...odkar mam Firefox-a ni problemov NIČ!
razen če češ vsak dan brisat črve,pa vsak teden fasat par virusov-potem kar lepo naprej uporabljaj IE
pa zaboga ne dotikaj se več Internet explorerja ...odkar mam Firefox-a ni problemov NIČ!
razen če češ vsak dan brisat črve,pa vsak teden fasat par virusov-potem kar lepo naprej uporabljaj IE
SodVina ::
Ja, ubogi IE, nihce vec ga ne mara
Jaz sem pa tako navezan nanj, da ga imam celo na linux-u . No v bistvu ga imam samo zato, da z njim pogledam, kako zgledajo moje spletne strani. Drugace pa FireFox zakon
Jaz sem pa tako navezan nanj, da ga imam celo na linux-u . No v bistvu ga imam samo zato, da z njim pogledam, kako zgledajo moje spletne strani. Drugace pa FireFox zakon
nebi ravno antivirusov gor dajal ker je P2 300Mhz...a sploh je kkšn k normalno dela na tej mašini??
tista bližnjica ne dela!
Ker firefox?
mam WIN 98 SE
tista bližnjica ne dela!
Ker firefox?
mam WIN 98 SE
v redu sem dal dol tole zadevo (blage veze nisem mel da obstaja še kaka druga zadeva kot IE)! Zdej bi pa še rad pogledu če mam kakšne viruse s kkšnim antivirusnim...za mojo mašino primernim
tole sm dol dal:Anti-Spyware By 101010 (Adware-Spybot-Cwshredder-Hijackthis-Spywareblaster)
a bo gut?
LP
tole sm dol dal:Anti-Spyware By 101010 (Adware-Spybot-Cwshredder-Hijackthis-Spywareblaster)
a bo gut?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maticm ()
ripmork ::
po moje da ne bo zadost,trojancev se ne moreš kar tako znebit..bo pa dosti boljše
če te bo še zezal: nod 32
- solo antivirus
...to bi moralo zadostovat.
če te bo še zezal: nod 32
- solo antivirus
...to bi moralo zadostovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
nekaj je zaznal NOD 32 in sicer je to trojanc:
modul AMON...
kako se ga pa izbriše? Je nek javascript update file... in napiše da error while cleaning - operation unavilable for this type of object
EVO jest sm kr na roke pobrisal pa je zaenkrat OK!
modul AMON...
kako se ga pa izbriše? Je nek javascript update file... in napiše da error while cleaning - operation unavilable for this type of object
EVO jest sm kr na roke pobrisal pa je zaenkrat OK!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maticm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4135 (3061) | grofsi |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4414 (3445) | residual |
» | [fork]Antivirus okus mesecaOddelek: Programska oprema | 2110 (2110) | Highlag |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3104 (2102) | HriBB |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2074 (1639) | kotocom |