» »

kako dokončno izbrisat nadležno prvo stran

kako dokončno izbrisat nadležno prvo stran

maticm ::

Ko odprem Internet explorer se mi pojavlja nadležna prva stran - kao home stran. Grem v nadzorno ploščo tam izbrišem...OK. ko ponovno štartam mašino spet isto...

Kaj narest??

Vesoljc ::

pozabt na IE 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

tratto ::

100% ti v ozadju teče proces, ki vsakih nekaj sekund preveri in na novo nastavi domačo spletno stran. Preko neta si fasal trojanca, ki se ti je naselil v računalnik. Podoben problem sem imel tudi sam. Rešitev: inštaliral sem si program, ki preverja vse procese (imam samo Win 98). Tam sem ugotovil, da se mi nek program v rednih presledkih zaganja. Enostavno sem ga pogrisal in to je to.
Če imaš Win 2000 ali XP, to lahko preveriš kar v Task managerju.

Druga rešitev pa je, da v direktorijih Windows, Windows/System in Windows/System32 preveriš vse program (s končnico EXE), ki so veliki do 10 kB in imajo novejše datume. Vsi ti so verjetno sumljivega izvora.

delfinus ::

Resil se ga bos z CWShredder-jem.

lp, D.

foggy_arrow ::

Imam isti problem ampak tega trojanca mi ne najde nobeden spy were ali antivirus
LP
Let be Computer for your best pal!!

ripmork ::

probaj NOD 32...sam sem imel kar nekaj časa isti problem,pregledal z spy-ware-om pa nič,pa z Ad-aware-om pa nič....potem probam par antivirusov(free trial različic dah:D ) in mi najde okol 5 hujših virusov,v glavnem trojance...pač zbrišem pa je bil problem rešen:)

pa zaboga ne dotikaj se več Internet explorerja8-O :( ...odkar mam Firefox-a ni problemov NIČ!

razen če češ vsak dan brisat črve,pa vsak teden fasat par virusov-potem kar lepo naprej uporabljaj IE8-)

SodVina ::

Ja, ubogi IE, nihce vec ga ne mara:(
Jaz sem pa tako navezan nanj, da ga imam celo na linux-u:D . No v bistvu ga imam samo zato, da z njim pogledam, kako zgledajo moje spletne strani. Drugace pa FireFox zakon>:D

Skankulja ::

IEXPLORE.EXE -nohome

nebi ravno antivirusov gor dajal ker je P2 300Mhz...a sploh je kkšn k normalno dela na tej mašini??

tista bližnjica ne dela!

Ker firefox?

mam WIN 98 SE

Vesoljc ::

Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

v redu sem dal dol tole zadevo (blage veze nisem mel da obstaja še kaka druga zadeva kot IE)! Zdej bi pa še rad pogledu če mam kakšne viruse s kkšnim antivirusnim...za mojo mašino primernim

tole sm dol dal:Anti-Spyware By 101010 (Adware-Spybot-Cwshredder-Hijackthis-Spywareblaster)
a bo gut?

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: maticm ()

ripmork ::

po moje da ne bo zadost,trojancev se ne moreš kar tako znebit..bo pa dosti boljše;)
če te bo še zezal: nod 32
- solo antivirus
...to bi moralo zadostovat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

nekaj je zaznal NOD 32 in sicer je to trojanc:
modul AMON...

kako se ga pa izbriše? Je nek javascript update file... in napiše da error while cleaning - operation unavilable for this type of object

EVO jest sm kr na roke pobrisal pa je zaenkrat OK!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: maticm ()

Firefox.......legendarno, hudo,... : ) IE je res za na smetišče zgodovine

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virusi in druga svinarija

Oddelek: Pomoč in nasveti
324135 (3061) grofsi
»