» »

Generic Host Process For Win32 Services

Generic Host Process For Win32 Services

solex ::

Imam probleme z zgoraj navedeno situacijo...kaj je narobe? mi lahko kdo pomaga?
Back to nature

LoveHate ::

Lep pozdrav!

Daj povej malo vec kdaj se ti ta zadeva pojavi?
Ko se ti prizge racunalnik?
Ko gres na internet?
Malo mesano?

Ali ti vrze ven kaksen okencek da lahko das VIEW in si preberes kaj o tem?

Hvala!

Med samim delovanjem kar naenkrat mi napiše to besedilo v okencu.....ne morem pa več na Internet...počistil sem disk z vsemi možnimi programi....je res da je SpyDoctor našel kar 22 spyware okužb jih odstranil....vendar zadeva še vedno "šteka"....enostavno več ne vem kaj naj naredim...še dobro da imam prenosni računalnik s katerim komuniciram (ta je pa OK) in zanimivo je to da sta oba priklopljena na isti modem (kabelski9 preko 3 COM routerja...
hvala da si se mi javil
Back to nature

Lep pozdrav!

Ker ne vidim tvojega ekrana, da bi ti lahko pomagal, bi te prosil ce si DLjas HijackThis program in vneses kodo na www.hijacthis.de strani.

Od tam dalje ti bo pomagal Ruby ali pa se kdo drug. Meni pa lahko posljes tisto kar se ti bo izpisalo v Scanu na PM pa ti bom pomagal preko PMjev.

Lep dan zelim!

OK...bom takoj poskusil...sem pa med tem časom ko sem čakal na odgovore....naredil obnovitev sistema...in zadeva zopet dela... ko pa sem defragmentirati disk se je samodejno ponovno ugasnil in prižgal....enostavno ne vem kaj se dogaja... nimam več zaupanja v ta XP sistem...verjetno se bom odločil da bom formatiral disk in ponovno naložil vse programe ....bi bilo to pametno?
Back to nature

Lep pozdrav!

Kot sem rekel uporabi HijackThis pa postaj na forumu www.hijackthis.de in bos dobil odgovore.

Formatiraj pa zaenkrat NE, razen ce si to SAM zelis ;)

Lep dan zelim!

naredil sem tako kot si rekel...pa mi je NOD32 preprečil prenos datoteke in skoraj istočasno tudi SpywareDoctor ......očitno je spletna stran okužena....verjetno bom tako naredil kot sem prej napisal...formatiral disk ...ponovno vse naložil ....in nobenega anti programa pa bo zadeva delala 100 na uro.....to sem sam videl pri kolegu,ki ima tudi dober PC ...kabelski internet in nobene zaščite razen požarni zid na routerju ...in nikoli ni problemov....v čem je fora? mi pa drago plačujemo proti virusne in protispamovske programe pa nič ne pomaga ali pa le malo.....naj omenim še to da imam licenčne Windowse in licenčni NOD32 pa licenco za SpywareDoctor drugega pa nimam naloženega...razen Office
Back to nature

Lep pozdrav!

Stran HijackThis 100% NI okuzena.
Izgleda da je tvoj racunalnik malo zacel brkljati zadeve.

Naredi kot moras!

Drugace ti pa priporocam Kaspersky Internet Security 6.0 ZASCITO, deluje tako kot treba.
1 Mesec imas zastonj, naprej pa je placljiv.

Lep dan zelim!

Še enkrat hvala za pomoč.....

Formatiram HDD in obdržal bom NOD32 + Spyware Doctor...drugega pa ne rabim....

lep dan vsem skupaj
Back to nature

OmegaBlue ::

Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32 - za ljudi, ki bodo to iskali v prihodnje.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vsakih 5 minut - Internetna reklama ?!

Oddelek: Omrežja in internet
362978 (1967) SanAndreas
»

Problem z odpiranjem strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
102560 (2382) SkIDiver
»

PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202433 (2039) Racunalnik
»

Odkrili velik krog kradljivcev identitet

Oddelek: Novice / Zasebnost
354718 (3379) _Sajmon_
»

Nadležno odpiranje IE

Oddelek: Programska oprema
191816 (1558) steev

Več podobnih tem