» »

Nadgradnja grafične

Nadgradnja grafične

Lucas ::

Torej imam en comp na katerega sem čustveno navezan :D.

V njem je med drugim 256Mb RAM, PII-350, rivaTNT pa mu pomaga pri grafiki. Sistem odlično deluje, dela skor vsak špil starejši od 3 let, DIVX dela k šus, da ne omenjam Office programov.

Pojavila se je prilika da dobim Geforce 3 Ti 200 64Mb (lahko tud 128Mb) za majhen denar (cca 10kSIT). Se mi splača menjat v tem primeru, in kolk se bo poznalo.
Procesorja v nobenem primeru ne bom menjal...zanima me samo dotična grafika, OK?
I was here...

jest10 ::

Na sami hitrosti nič. Ker te žlajfa procesor.
Boš pa lahko imel več podrobnosti vkloplenih.

Isto sem jaz menjau g200 za r9000pro pri P2 400MHz. Razlike v FPS ni kaj veliko. Imam pa lahko v starejših igrah vse do konca in 4x AA:D pa se skoraj nič ne pozna da bi vpadli FPSji(3dmark pade iz 2900 na 2480pik). Itak je glavna zavora procesor

Lucas ::

Saj to da je proc ozko grlo mi je čist jasno, me pa vseeno zanima kaj bi v tem primeru pridobil s kartico, nekaj generacij novejšo in boljšo od rive (slava ji :D ). Kakovost slike, detalji, tudi hitrost tam, kjer je riva kazala diapozitive,...firbec skratka, ker ni ne vem kak denar.

Ne gre mi toliko za same igre, ker te z leti niso pridobile nič pomebnega napram tistim izpred treh let, razen tega da moraš zmetat kup denarja da jo sploh spodobno zaigraš.
I was here...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rambus toži nVidio

Oddelek: Novice / Tožbe
456491 (4613) Dr_M
»

Grafična Kartica za 8x AGP

Oddelek: Kaj kupiti
371998 (1048) boset
»

Grafične-dilema (strani: 1 2 3 4 )

1598554 (6324) strictom
»

Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)

281280 (963) SavoKovac

Več podobnih tem