Forum » Strojna oprema » Nadgradnja grafične
Nadgradnja grafične
Lucas ::
Torej imam en comp na katerega sem čustveno navezan .
V njem je med drugim 256Mb RAM, PII-350, rivaTNT pa mu pomaga pri grafiki. Sistem odlično deluje, dela skor vsak špil starejši od 3 let, DIVX dela k šus, da ne omenjam Office programov.
Pojavila se je prilika da dobim Geforce 3 Ti 200 64Mb (lahko tud 128Mb) za majhen denar (cca 10kSIT). Se mi splača menjat v tem primeru, in kolk se bo poznalo.
Procesorja v nobenem primeru ne bom menjal...zanima me samo dotična grafika, OK?
V njem je med drugim 256Mb RAM, PII-350, rivaTNT pa mu pomaga pri grafiki. Sistem odlično deluje, dela skor vsak špil starejši od 3 let, DIVX dela k šus, da ne omenjam Office programov.
Pojavila se je prilika da dobim Geforce 3 Ti 200 64Mb (lahko tud 128Mb) za majhen denar (cca 10kSIT). Se mi splača menjat v tem primeru, in kolk se bo poznalo.
Procesorja v nobenem primeru ne bom menjal...zanima me samo dotična grafika, OK?
I was here...
jest10 ::
Na sami hitrosti nič. Ker te žlajfa procesor.
Boš pa lahko imel več podrobnosti vkloplenih.
Isto sem jaz menjau g200 za r9000pro pri P2 400MHz. Razlike v FPS ni kaj veliko. Imam pa lahko v starejših igrah vse do konca in 4x AA pa se skoraj nič ne pozna da bi vpadli FPSji(3dmark pade iz 2900 na 2480pik). Itak je glavna zavora procesor
Boš pa lahko imel več podrobnosti vkloplenih.
Isto sem jaz menjau g200 za r9000pro pri P2 400MHz. Razlike v FPS ni kaj veliko. Imam pa lahko v starejših igrah vse do konca in 4x AA pa se skoraj nič ne pozna da bi vpadli FPSji(3dmark pade iz 2900 na 2480pik). Itak je glavna zavora procesor
Lucas ::
Saj to da je proc ozko grlo mi je čist jasno, me pa vseeno zanima kaj bi v tem primeru pridobil s kartico, nekaj generacij novejšo in boljšo od rive (slava ji ). Kakovost slike, detalji, tudi hitrost tam, kjer je riva kazala diapozitive,...firbec skratka, ker ni ne vem kak denar.
Ne gre mi toliko za same igre, ker te z leti niso pridobile nič pomebnega napram tistim izpred treh let, razen tega da moraš zmetat kup denarja da jo sploh spodobno zaigraš.
Ne gre mi toliko za same igre, ker te z leti niso pridobile nič pomebnega napram tistim izpred treh let, razen tega da moraš zmetat kup denarja da jo sploh spodobno zaigraš.
I was here...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rambus toži nVidioOddelek: Novice / Tožbe | 6491 (4613) | Dr_M |
» | Grafična Kartica za 8x AGPOddelek: Kaj kupiti | 1998 (1048) | boset |
» | Grafične-dilema (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 8554 (6324) | strictom |
» | Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)Oddelek: Kaj kupiti | 1280 (963) | SavoKovac |