Forum » Slo-Tech » Iskanje ne dela!
Iskanje ne dela!
Hair ::
Iskanje mi enostavno ne dela več. Ob VSAKEM iskanju mi napiše tole.
Nobenih nastavitev nisem spreminjal, kot lahko vidite, sem prijavljen, uorabljam pa Firefox-a 1.0PR.
Kaj mi je storiti?
Nobenih nastavitev nisem spreminjal, kot lahko vidite, sem prijavljen, uorabljam pa Firefox-a 1.0PR.
Kaj mi je storiti?
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Golden eye ::
Iskanje je trenutno onemogočeno. Dosegljivo bo spet v nekaj dneh
Teli dnevi so pa malo dolgi!!! Dejmo mal pohitet fantje...
A. Smith ::
Neki težki softweraši...
Dobro, da je kovačeva kobila vedno bosa
Dobro, da je kovačeva kobila vedno bosa
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
ferdo ::
jaz nujno rabim ISKANJE v Slo-tech forumu, in kaj hudiča se dogaja, da to že min. 3dni ne deluje!!!
morem reč, da sem šele pred tremi dnevi to opazu...
morem reč, da sem šele pred tremi dnevi to opazu...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ferdo ()
bastadu ::
Uf, verjetno še nekateri ne veste, kaj vse omogoča stric Google. Če vanj napišete iskano_geslo site:slo-tech.com, vam vrne vse zadetke samo z S-T strani
V-i-p ::
Hja, samo veš koliko dela imaš potem?
Ne moreš iskati po oddelkih, ne moreš iskati po avtorju, datumu, itd... v glavnem je google samo zasilno uporaben, ali pa še to ne. Pa tudi bolje bi bilo, če ne bi obstajal ta gugl search, bi se mrbit vsaj kaj premaknilo pri s-t searchu tako se pa vsepovprek samo na to zgovarja narod...
Ne moreš iskati po oddelkih, ne moreš iskati po avtorju, datumu, itd... v glavnem je google samo zasilno uporaben, ali pa še to ne. Pa tudi bolje bi bilo, če ne bi obstajal ta gugl search, bi se mrbit vsaj kaj premaknilo pri s-t searchu tako se pa vsepovprek samo na to zgovarja narod...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iskalnikOddelek: Slo-Tech | 2254 (1172) | shotalick |
» | ICQ - katastrofaOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (843) | amigo_no1 |
» | Iskanje z Googlom - tokrat lokalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8111 (8111) | mp218 |
» | kdaj bo omogoce zopet iskanje po forumu?Oddelek: Slo-Tech | 2143 (1344) | Mercier |