Forum » Programska oprema » Ad-aware 6 vprasanje!?
Ad-aware 6 vprasanje!?
DeLuX ::
zdravo
zanima me kako in kje nastavt program da ti ne mece vsako minuto ad-Watch okno..
tko da ti samo dela automatic, pa da dela to v ozadju.
pa se... a je ad-aware namenjen blokiranju teh bugov pa tistih nevsecnosti (šara k se ti nabere v IE pa drugje k ti zacne zajebavat), al je za to namenjen program firewall zonealarm?
hvala lepa za informacije!
lp
luka
zanima me kako in kje nastavt program da ti ne mece vsako minuto ad-Watch okno..
tko da ti samo dela automatic, pa da dela to v ozadju.
pa se... a je ad-aware namenjen blokiranju teh bugov pa tistih nevsecnosti (šara k se ti nabere v IE pa drugje k ti zacne zajebavat), al je za to namenjen program firewall zonealarm?
hvala lepa za informacije!
lp
luka
/
HairyFotr ::
Za Ad-watch 6 nvem kje ma to (sm ga zlo mal časa mel). Vem pa kje ma Adaware SE to narjen (to je novejša verzija). V oknčku od adwatcha maš uzpod kljukco automatic.
bad2Dbone ::
Ad aware je kr dober proti spywaru, sam je webroot spysweepr boljši pa nimajo pogodb z nekaterimi podpisanih, tak da ti vse odstrani in to učinkovito. Firewall pa ti blokira vdore v računalnik ;)
carpe diem ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virusi? in problemi na kupčkuOddelek: Programska oprema | 1427 (1271) | jan01 |
» | AD-Aware seOddelek: Programska oprema | 1029 (979) | tv6865 |
» | Kaj uporabljate za zaščito in čistost vašega sistema?Oddelek: Programska oprema | 1719 (1484) | pivo |
» | Kako odstraniti nadležni "search-paga.com/10039/"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (1341) | suntrace1 |
» | So sledeci procesi wormi:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1242) | alesrosina |