» »

Stran monitor.si in njen problem z iskalniki ki niso Internet Explorer?

Stran monitor.si in njen problem z iskalniki ki niso Internet Explorer?

Light Bearer ::

Ko odprem stran monitor.si in kliknem na neko novico, z Internet Explorer-jem dela normalno, če pa jo odprem z Mozillo Firefox-om, je tekst za 50% manjši in posledično komaj berljiv. Zanima me ali je problem pri meni in mojih nastavitvah, ali pa pri nesposobnih programerjih ki so odgovorni za to stran. Glede na to da kaj takšnega še nisem zasledil na popolnoma nobeni drugi strani, predvidevam da je drugo. Zanima me tudi ali ima stran probleme z vsemi brskalniki ki niso IE ali samo z Mozillo. Nesposobni programerji ali kakšen deal z Microsoftom?
"The world is a dangerous place. Not because of the people who are evil,
but because of the people who don't do anything about it."
- Albert Einstein

goba ::

Pritisni ctrl in znak + na num. delu tipkovnice.

lp,
goba

Light Bearer ::

Hvala za nasvet goba. Vendar to še vedno v ničemer ne spremeni dejstva da bi stran že v defaultu morala pravilno prikazovati tekst. Človek bi od ljudi ki postavljajo internetne strani pričakoval da bodo vsaj pogledali če zadeva sploh deluje tako kot je treba, vendar je to za nekatere očitno preveč. Da si kaj takšnega privošči računalniška revija pa je še toliko večja sramota. Kam bi prišli če bi morali vse internetne strani ročno popravljati zato da bi jih lahko normalno prebrali?!

lp
"The world is a dangerous place. Not because of the people who are evil,
but because of the people who don't do anything about it."
- Albert Einstein

goba ::

Stran od Monitorja vsaj pogojno deluje. Nekatere strani pa se v Firefoxu sploh ne odprejo ali pa se prikazejo na pol. Primer je Pravniki.net:
http://www.e-svetovanje.com/pravniki.ne... .
Padajoci meniji na desni se ne prikazejo. Zagato sem resil okoli ovinka z dodatkom (extstension) za firefoks - Open in IE.

Bakunin ::

Za monitor/pasedano/pristop/mladino velja - kovaceva kobila je vedno bosa.:D

lahko pa probas pisati webmaster@monitor.si in mu razlozis kaj vse imajo narobe. Good luck. :|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amis in pogodbena kazen

Oddelek: Omrežja in internet
4810077 (8372) Enron x86
»

Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!

Oddelek: Novice / Varnost
396014 (3945) poweroff
»

Firefox nad pričakovanji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
576654 (6654) kopernik
»

Mozzila Firefox problem

Oddelek: Programska oprema
152226 (2003) Likeb
»

lastniki LCD monitorjev