Forum » Kaj kupiti » kateri televizor
kateri televizor
klomi ::
kopujem nov tv in nevem ali naj vzamem 4:3 ali 16:9 nakako razmislam o panasonicu tx-32ps11 ali pa tx-29ps11 kaj svetujete in ali so cene v Avstriji kaj nižje
Kebab ::
Da ne bom odpiral nove teme; tudi sam kupujem tv, bo pa v vsakem primeru 16:9 in 100hz in nekje to +-200 jurjev.
Ima kdo kakšno priporočilo? Fino bi bilo, če bi imel poleg 2 x scart in Svideo tudi kakšen vga priključek?
Ima kdo kakšno priporočilo? Fino bi bilo, če bi imel poleg 2 x scart in Svideo tudi kakšen vga priključek?
Caligula ::
Daewoo v Bigbangu za 149 jurjev. Pejt pogledat. 100Hz, 82cm, 16:9, lep design, dobra slika in vse funkcije. Itak da popolnoma raven ekran. Pejt pogledat.
glinik ::
Mi smo kupili pred 1 mesecem Panasonic 32PS11, super stvar. Pozabi na 4:3, zdaj gre vse na 16:9! Najcenejša je pri majdiču za 620 EUR, takšen TV pri nas stane 235k. Torej kje se vam splača kupit????????????????
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Majdič je v Celovcu na www.majdic.at
Kebab: Pol pa pač 36 colnega Panasonica kupiš. Mislim da je model 36PS11 (recimo). NA What hi-fi ali Hi-fi choise je Panasonic v vseh kategorijah najbolši (v kategoriji katodni televizorji)!
Lp
Kebab: Pol pa pač 36 colnega Panasonica kupiš. Mislim da je model 36PS11 (recimo). NA What hi-fi ali Hi-fi choise je Panasonic v vseh kategorijah najbolši (v kategoriji katodni televizorji)!
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
klomi ::
glinik
Zanima me kako tv deluje v praksi pri gledanju poročil in podobnih zadev ali je slika kaj popačena. Kakšna je pa bila cena mem so rekli pri Majdiču da moraš k cenam iz e-shopa dodati 50evrov
Zanima me kako tv deluje v praksi pri gledanju poročil in podobnih zadev ali je slika kaj popačena. Kakšna je pa bila cena mem so rekli pri Majdiču da moraš k cenam iz e-shopa dodati 50evrov
Dr_M ::
za slovence je Diskontpreis + 20€.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vidiš tega nisem vedel, da moraš nekaj doplačat. No 20 EUR, res ni veliko.
Kakšna je slika v praksi? Sprva ti kar takoj povem, da te bo vse motilo, saj si vajen na 4:3. Ampak to se tudi da lepo rešit. Imaš namreč več možnosti gledanja TVja. Npr.: Zoom 1, 2, 3. Sliko ti poveča, zelo koristen je Zoom 1 (malo poreže robove, kateri so itak nepomembni), Zoom 3 pa je že preveč povečano in posledično je zelo mala površina vidne slike. Zoom 1 ti ne razpotegne slike, kot je to v primeru Auto in 16:9 (slovenski kanali). Potem imaš klasičen način 4:3, tedaj imaš klasičen TV ekrana 62 cm . Tukaj je še zelo koristen format 14:9, kateri je podoben Zoom 1 formatu, vendar ta za, malenkost poreže zgornji in spodnji rob slike.
Kadar gledaš tuje kanale, npr. Pro7 in gledaš film posnet v 16:9 (novi filmi), se slika sama avtomatsko preklopi na 16:9. To je res fajn, ko pa gledaš DVD, se nimamo kaj menit slika je enostavno BOMBASTIČNA.
Skratka prihodnost je 16:9, o tem ni dvoma! Vprašanje je, kdaj bodi brišle na trg HDTVji? Leta 2006 naj bi bile dostopne širši javnosti. Kaj je res, ve samo bog Jaz na tvojem mestu ne bi čakal in bi kar takoj vzel Panasonica - no saj sem ga .
Lp
Kakšna je slika v praksi? Sprva ti kar takoj povem, da te bo vse motilo, saj si vajen na 4:3. Ampak to se tudi da lepo rešit. Imaš namreč več možnosti gledanja TVja. Npr.: Zoom 1, 2, 3. Sliko ti poveča, zelo koristen je Zoom 1 (malo poreže robove, kateri so itak nepomembni), Zoom 3 pa je že preveč povečano in posledično je zelo mala površina vidne slike. Zoom 1 ti ne razpotegne slike, kot je to v primeru Auto in 16:9 (slovenski kanali). Potem imaš klasičen način 4:3, tedaj imaš klasičen TV ekrana 62 cm . Tukaj je še zelo koristen format 14:9, kateri je podoben Zoom 1 formatu, vendar ta za, malenkost poreže zgornji in spodnji rob slike.
Kadar gledaš tuje kanale, npr. Pro7 in gledaš film posnet v 16:9 (novi filmi), se slika sama avtomatsko preklopi na 16:9. To je res fajn, ko pa gledaš DVD, se nimamo kaj menit slika je enostavno BOMBASTIČNA.
Skratka prihodnost je 16:9, o tem ni dvoma! Vprašanje je, kdaj bodi brišle na trg HDTVji? Leta 2006 naj bi bile dostopne širši javnosti. Kaj je res, ve samo bog Jaz na tvojem mestu ne bi čakal in bi kar takoj vzel Panasonica - no saj sem ga .
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljsi TV za 130 jurjev?Oddelek: Zvok in slika | 5219 (3634) | macgajver |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9887 (8424) | Valentin |
» | Nakup TV 4:3 ali 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 3936 (2976) | Mirč |
» | Katero televizijo z diagonalo 82 cmOddelek: Kaj kupiti | 1742 (1423) | glinik |
» | Tv za okoli 100kOddelek: Kaj kupiti | 1527 (1392) | glinik |