Forum » Omrežja in internet » Problem z mrežno
Problem z mrežno
frenk ::
Imam problem predvidevam da z mrežno, lahko pa da je problem tud v matični ali pa operacijskem sistemu.
Torej ko pingam localhost ga pinga normalno, ko pa pingam gateway pa ne pinga...kabel je preizkušen in dela, iz istega računalnika z drugo mrežno v drugem pci slotu pa mreža deluje lepo.
Gre za cross povezavo.
Torej ko pingam localhost ga pinga normalno, ko pa pingam gateway pa ne pinga...kabel je preizkušen in dela, iz istega računalnika z drugo mrežno v drugem pci slotu pa mreža deluje lepo.
Gre za cross povezavo.
frenk ::
ne to je vse vredu...zdej mi je uspel usposobit vse 4 mrežne, pride pa do problema ko povežem gor 2 računalnika mi sporoči "limited or no connectivity" na obeh mrežnih, ampak ena mi dela vseeno, tadruga pa ne...weird
ToniT ::
Nastavi media type na auto. Če so mrežne nastavljene na full duplex 100Mb, ena pa ne zna tako delati, imaš probleme....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezave po kloniranju diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3096 (2693) | bosmla |
» | Vzpostavitev LAN na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1243) | Jakka |
» | kaj če ima LAN isti ip kot WANOddelek: Omrežja in internet | 1092 (921) | R-G |
» | Težave z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (978) | Laplace |
» | KKS -Arnes- router ??? A je res nemogoče??Oddelek: Omrežja in internet | 1881 (1466) | kajak33 |