Forum » Pomoč in nasveti » problem z RUN oz. ezstub.exe
problem z RUN oz. ezstub.exe
mastakilla ::
živjo!
imam en problem:(v winXP)
pred kratkim se mi je naselila datoteka ezstub.exe v program files. sprva je nisem mogel odstraniti, nato mi jo je v safe modu uspelo. na netu sem prebral, da je ta datoteka del nekega programa ezula (vendar jaz tega programa na računalniku nimam).
uglavnem, problem nastane, ko hočem uporabiti RUN (windows+R)! prikaže se mi sporočilo: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.
zmankalo mi je ze idej kaj naj naredim: sem pregledal ves register za datotekama ezstub ter ezula (brez uspeha), posodobljen anti-virus ni našel nič, posodobljen add-aware prav tako nič!
hvala že za v naprej
lp
mastakilla
imam en problem:(v winXP)
pred kratkim se mi je naselila datoteka ezstub.exe v program files. sprva je nisem mogel odstraniti, nato mi jo je v safe modu uspelo. na netu sem prebral, da je ta datoteka del nekega programa ezula (vendar jaz tega programa na računalniku nimam).
uglavnem, problem nastane, ko hočem uporabiti RUN (windows+R)! prikaže se mi sporočilo: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.
zmankalo mi je ze idej kaj naj naredim: sem pregledal ves register za datotekama ezstub ter ezula (brez uspeha), posodobljen anti-virus ni našel nič, posodobljen add-aware prav tako nič!
hvala že za v naprej
lp
mastakilla
ja hvala, drugač sm tole stran že obiskal sam zgleda da sem spregledal link za download
zdele loudam scaner and remover, upam da bo problem rešem
hvala
lp
mastakilla
zdele loudam scaner and remover, upam da bo problem rešem
hvala
lp
mastakilla
ja pognal sem skaner, sicer je odstranil dva ključa v registru, vendar imam še vedno isti problem!
malo se šem googlal toda nisem našel istega problema
lp
mastakilla
malo se šem googlal toda nisem našel istega problema
lp
mastakilla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trojanOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (826) | Blinder |
» | virusOddelek: Informacijska varnost | 1776 (1473) | PINki |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40748 (15730) | brainiac20 |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4767 (3428) | _Sajmon_ |
» | Avto šolaOddelek: Loža | 8723 (8372) | SkIDiver |