Forum » Slo-Tech » iskanje trgovina
iskanje trgovina
matijaz74 ::
Pozdravljeni!
Pred meseci sem bral (morda) na slo-tech-u med novicami o trgovini računalniške opreme v italiji če se ne motim v trstu in da morda odpira svoja vrata tudi v gorici. Sedaj pa ne najdem te novice . Prosim za ime trgovine.
Hvala!
Pred meseci sem bral (morda) na slo-tech-u med novicami o trgovini računalniške opreme v italiji če se ne motim v trstu in da morda odpira svoja vrata tudi v gorici. Sedaj pa ne najdem te novice . Prosim za ime trgovine.
Hvala!
lp
Matijaž
Matijaž
WarMaker ::
ahm... TRST in GORICA ... verjetno misliš na ESSEDI -> http://web.essedi.it/ ... lahko pa tudi na computer Discount (ki je ni več v TRSTU - sem jim dal predplačilo za nekaj stvari (100 € ) in potem so zaprli brez, da bi mi kej povedali... in ko sem prišu nazaj ni blo več trgovine..) grrrrrr.........
Ma se ne splača več kupovat v Italiji, ker ne dobiš več IVE nazaj....
Ma se ne splača več kupovat v Italiji, ker ne dobiš več IVE nazaj....
matijaz74 ::
WarMaker: Eeee ravno essedi ... to sem isku. js pa essti, ... vse mogoče sem se izmišljal
Tody: Seveda deluje če veš kaj točno iščeš. Sam ko sem napisal Trst mi nč pokazal al pa Italija tud nč.
Obema hvala!
Tody: Seveda deluje če veš kaj točno iščeš. Sam ko sem napisal Trst mi nč pokazal al pa Italija tud nč.
Obema hvala!
lp
Matijaž
Matijaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške trgovine v ItalijiOddelek: Kaj kupiti | 4018 (1134) | Gogo |
» | ESSEDI shop v ITA..... >Kje?Pot?Oddelek: Kaj kupiti | 2043 (1687) | primozetoo |
» | Je v Gorici poleg Essedija se kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 1603 (1290) | azeed |
» | Kje kupiti radeona 8,5kOddelek: Kaj kupiti | 2071 (1491) | HeMan |
» | Gigabyte zastopnik!Oddelek: Kaj kupiti | 1043 (925) | Daishi |