» »

Eno ocenico prosim

Eno ocenico prosim

Elemen_T ::

"Mičken" smo prenovili dizajn lokalnega študentskega kluba in bi prosil za kakšen komentar, kako vam je všeč, ali se znajdete, kakšen je dizajn - vsaka vrstica je dobrodošla :)

link

Hvala!

Hair ::

Ta vikend sem se spravil pisat svojo prvo stran, in sedaj naj kritiziram druge, ki so za kar nekaj razredov boljši ob mene!

Ampak ker si prosil za mnenje, ti ga podajam kot laični ogledovalec strani, in ne kot izdelovalec.

Stran se mi zdi zelo v redu, hitro se znajdeš in ni nepotrebne navlake.
Edina stvar, ki me moti je to, da se podmeniji (pri "Klub", "Insekcije" in "Razno" tako dolgo zapirajo, da moreš čakat, da lahko klikneš zraven.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

darh ::

kulj...

glavna navigacija bi bila lahko bolj opazna in se odzivala mogoče malenkost bolj živahno (rollout)
sredinjska poravnava v levem bloku ne deluje ravno pregledno
enako velja za desno poravnavo naslovov v desnem bloku
zakaj nimajo radiobutni v anketi labelov (za tiste z motnjami v motoriki in tiste ki so navajeni klikati text ne pa radibutna/checkboxa pride to prav -- naj ti pride kar v navado da k vsakem form elementu dodaš tudi label...)
iskanje premakni na malo bolj opazno mesto (pod prvo sem ti mislil napisati kje je search -- got the message? :))), najbolje nekam desno od glavne navigacije -- mogoče na vrh desnega bloka?

chao :)

tole je samo komentar prve strani.... če želiš lahko tudi malo pobrowsam 8-)
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

Elemen_T ::

Edina stvar, ki me moti je to, da se podmeniji (pri "Klub", "Insekcije" in "Razno" tako dolgo zapirajo, da moreš čakat, da lahko klikneš zraven.

Poznam to jap - čeprav v osnovi ne moti funkcionalnosti strani, saj kljub temu, da se menu ne zapre takoj to ne zmoti delovanja stran - kar pomeni da lahko na roll over še vedno klikaš linke.

glavna navigacija bi bila lahko bolj opazna in se odzivala mogoče malenkost bolj živahno (rollout)

Hmm...Očitno bo potrebno tele menuje spremenit.
Imaš morda kakšno konkretno idejo?8-)

sredinjska poravnava v levem bloku ne deluje ravno pregledno

To misliš vsebino v bloku? - da bi jo levo centriral?

enako velja za desno poravnavo naslovov v desnem bloku

Bi jih obrnil? Tako kot so na levi strani?

zakaj nimajo radiobutni v anketi labelov (za tiste z motnjami v motoriki in tiste ki so navajeni klikati text ne pa radibutna/checkboxa pride to prav -- naj ti pride kar v navado da k vsakem form elementu dodaš tudi label...)

Stvari, ki jih ponavadi ne počnem, pa bi jih moral se pač spremenijo. Will do it. hvala.

iskanje premakni na malo bolj opazno mesto (pod prvo sem ti mislil napisati kje je search -- got the message? :))), najbolje nekam desno od glavne navigacije -- mogoče na vrh desnega bloka?

Glede na to, da ni še skoraj ničesar za iskat bi iskanje zaenkrat najraje črtal.
Kasneje pa definitivno pride v poštev.

Pa hvala za komentar obema - ti so vedno najbolj dobrodošli8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodni blok EK-MCW, še dober?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
6803 (612) KuhaR
»

CSS - DIV - Brez Tabele

Oddelek: Izdelava spletišč
231585 (1288) jernejp
»