Forum » Omrežja in internet » News Serverji v Sloveniji
News Serverji v Sloveniji

DMouse ::
V Sloveniji sta samo dva, ki pa sta žal omejena na svoje uporabnike: news.siol.net in news.arnes.si. Če si pri kakem drugem providerju, pa lahko poskusiš z nemškim DFN (potrebno je poslat prošnjo za uporabo, oni ti pa čez par dni pošljejo username/password)

b ::
Moj provider ima news server. Ne vem kako je z alt.binary.* skupinami, ker jih ne uporabljam.
Evo, sem preveril. alt.binary ni, so pa si.* grupe in vse, kar sem kadarkoli iskal sem nasel. Ga pa zadnje case ne uporabljam vec prav veliko. Server pa dela prav fino hitro (verjetno zato, ker je provider bolj med malimi :-)
Kateri provider pa je pa ne povem, ker ne bom delal reklame.
Evo, sem preveril. alt.binary ni, so pa si.* grupe in vse, kar sem kadarkoli iskal sem nasel. Ga pa zadnje case ne uporabljam vec prav veliko. Server pa dela prav fino hitro (verjetno zato, ker je provider bolj med malimi :-)
Kateri provider pa je pa ne povem, ker ne bom delal reklame.

largie ::
uporabljam trierin news server (news.triera.net), ne vem pa če je dostopen tudi za zunanje uporabnike. naročenih pa imam samo par mozilla/firefox skupin.

noraguta ::
mnja tole sicer ni točno to ampak samo kt zanimivost.
po usenetu lahko clovek brska todi prek rss browserja in google groupsov. web naslovu je potrebno dodati "/feed/msgs.xml "
(na primer)http://groups-beta.google.com/group/com...
po usenetu lahko clovek brska todi prek rss browserja in google groupsov. web naslovu je potrebno dodati "/feed/msgs.xml "
(na primer)http://groups-beta.google.com/group/com...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEWS SErver?Oddelek: Omrežja in internet | 1012 (906) | CaqKa |
» | News strežnik?Oddelek: Omrežja in internet | 1430 (1225) | jerry2000 |
» | Kako postavim ftp streznik?Oddelek: Omrežja in internet | 1613 (1348) | SLOWWWeb.net |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12961 (8993) | swalow |
» | Iščem ftpje (lahko ratio) oz naslov zanjeOddelek: Omrežja in internet | 1772 (1542) | lordgreg |