Forum » Strojna oprema » Predcasni pogreb diska
Predcasni pogreb diska
HroSCeK ::
Torej, vceraj je po nevem-kaksnem casu izgubil zivljenje moj 40GB disk poznan tudi po imenu Seagate. Umru je v v starosti ~23016960000000000 vrtljajev...
-Cuting the bullshit-
Skrata tole je Seagate disk velikosti 40GB star na oko 2-3 leta. Elektronika ni lih umrla je pa fora da se motorcek noce zavrtet tko da mislm da je su motorcek. A slucajno kdo ce kje u sloveniji rihtajo take diske ker pouisod k sm biu so rekl da od koncnih kupceu ne jemlejo stvari za poservisirat :/ Gre se pa za neki VRLO pomembnih datotek na mojem disku.. Slucajno kdo se ceno ve kolk to pride ce ti resujejo podatke? Po moje velik an?
Sozalje disku, vam pa use naj naj..
LP, HroSCeK
-Cuting the bullshit-
Skrata tole je Seagate disk velikosti 40GB star na oko 2-3 leta. Elektronika ni lih umrla je pa fora da se motorcek noce zavrtet tko da mislm da je su motorcek. A slucajno kdo ce kje u sloveniji rihtajo take diske ker pouisod k sm biu so rekl da od koncnih kupceu ne jemlejo stvari za poservisirat :/ Gre se pa za neki VRLO pomembnih datotek na mojem disku.. Slucajno kdo se ceno ve kolk to pride ce ti resujejo podatke? Po moje velik an?
Sozalje disku, vam pa use naj naj..
LP, HroSCeK
Han ::
Khm, prazen DVD stane 100 SIT. Za jurja imaš pokrit cel disk. A je res tako težko narediti varnostno kopijo VRLO POMEMBNIH PODATKOV?
Azrael ::
Poskus reševanja podatkov pri profijih te bo stal od 50.000 SIT dalje. Garancije o uspehu ni nobene!
Obstaja druga možnost: Očisti z vatirano palčko in alkoholom (špiritom) vse kontakte med na ploščo z elektroniko in kontakti motorčkov in glav na disku. Če te zanima kako to gre, vprašaj.
LP, Azrael
Obstaja druga možnost: Očisti z vatirano palčko in alkoholom (špiritom) vse kontakte med na ploščo z elektroniko in kontakti motorčkov in glav na disku. Če te zanima kako to gre, vprašaj.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov z defektnih trdih diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7737 (6193) | kretnichar |
» | Hdd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1151) | BlueNik |
» | Izdelava in nabava tihega računalnika?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1608 (1095) | BozidarB |
» | Oživljanje diskaOddelek: Strojna oprema | 1975 (1665) | frenk |
» | Reševanje podatkov iz HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (814) | zee |