Forum » Kaj kupiti » bluetooth miš in tipkovnica....
bluetooth miš in tipkovnica....
royt ::
bok!
mene neki zanima.
jst si mislm nabavit microsoftovo miško ki je za bluetooth. kasneje še tipkovnico. zdej me pa zanima, če jst nabavim miško k je za BT, a dobim zraven še vmesnik za računalnik al kako. al morm sam nabavit si BTza računalnik in prek tistega potem povežem miško (kasneje tipkovnico+ ostale BT naprave).
hvala
mene neki zanima.
jst si mislm nabavit microsoftovo miško ki je za bluetooth. kasneje še tipkovnico. zdej me pa zanima, če jst nabavim miško k je za BT, a dobim zraven še vmesnik za računalnik al kako. al morm sam nabavit si BTza računalnik in prek tistega potem povežem miško (kasneje tipkovnico+ ostale BT naprave).
hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dark Angel ::
Lep pozdrav,
Ob nakupu MS BT miške ali celotnega kompleta dobiš zraven tudi usb BT adapter.
Sem lastnik kompleta miši in tipkovnice in moje mnenje: BEŽI STRAN OD TEGA. Raje vzemi Logitech.
Meni je po parih mesecih crknila tipkovnica (poglej na googla in boš ugotovil da je to ZELO razširjen problem pri teh kompletih). In šele SP2 je delno rešil problem BT adapterja. Pred SP2 namreč skoraj nisi mogel povezati z originalnimi driverji nič drugega kot samo miš in tipkvnico. Ostale BT naprave (mobiteli...) je našal a to je bilo tudi vse...
Tako da jaz sem ZELO razočaran nad tem kompletom... Raje daj par k sit več in razmisli o Logitech-u.
Ob nakupu MS BT miške ali celotnega kompleta dobiš zraven tudi usb BT adapter.
Sem lastnik kompleta miši in tipkovnice in moje mnenje: BEŽI STRAN OD TEGA. Raje vzemi Logitech.
Meni je po parih mesecih crknila tipkovnica (poglej na googla in boš ugotovil da je to ZELO razširjen problem pri teh kompletih). In šele SP2 je delno rešil problem BT adapterja. Pred SP2 namreč skoraj nisi mogel povezati z originalnimi driverji nič drugega kot samo miš in tipkvnico. Ostale BT naprave (mobiteli...) je našal a to je bilo tudi vse...
Tako da jaz sem ZELO razočaran nad tem kompletom... Raje daj par k sit več in razmisli o Logitech-u.
Caligula ::
No ja, verjetno bi bil jaz tud razocaran ,ce bi dal 50 jurjev, ker sem dal pa 20 pa sem zelo zadovoljen. HArdver kot sam je odlicen. Veliko bolj kvalitetno izelan kot Logitechov. Microsoft je samo gnojil z softwersko podporo, ker dejansko do SP2 niso omogocali povezovanja drugih naprav preko tega vmesnika. Sedaj je to urejeno.
Se pa meni ne Logitech ne Microsoft niti priblizno ne zdita vredna svojih cen v trgovinah. Niti priblizno.
Vzami Epoxovo Bluetooth mis v Mlacomu za dobrih 10 jurjev pa eno dobro navadno-zicno-ali pa brezzicno tipkovnico, ker za tipkovnico itak ni toliko pomembno na kako tehnologijo laufa.
Logitech in Microsoft pa sta pri Bluetoothu odlocno predraga. Bluetooth je zakon samo pac drag. Razen pri Epoxu.
Se pa meni ne Logitech ne Microsoft niti priblizno ne zdita vredna svojih cen v trgovinah. Niti priblizno.
Vzami Epoxovo Bluetooth mis v Mlacomu za dobrih 10 jurjev pa eno dobro navadno-zicno-ali pa brezzicno tipkovnico, ker za tipkovnico itak ni toliko pomembno na kako tehnologijo laufa.
Logitech in Microsoft pa sta pri Bluetoothu odlocno predraga. Bluetooth je zakon samo pac drag. Razen pri Epoxu.
nodes ::
Logitech tipkovnice sploh ne dobiš več potem posebej, tako da zdaj uporabljam drat.
ma ne vem, tud baterije kur prehitr.
ma ne vem, tud baterije kur prehitr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miska za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1252) | Nesta |
» | Logitech izdelal milijardto miškoOddelek: Novice / Ostale najave | 5149 (3485) | djordjevic |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7689 (6341) | specterss |
» | Brezžična tipkovnica in miš...kaj priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1650 (1504) | krucymucy |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8189 (5550) | SnakeBite |