Forum » Omrežja in internet » Oddaljeno namizje - remote desktop
Oddaljeno namizje - remote desktop
fogl ::
Naredil sem povezavo z oddaljenim namizjem, sedaj pa ne vem kako naj nek dokument v wordu sprintam na printer od računalnika s katerim sem se povezal? Ko dam print imam opcijo izbrat samo printerje, ki so na oddaljenem računalniku.
Kako pa prenesem nek fajl?
Kako pa prenesem nek fajl?
lp, klemen
ToniT ::
Preden se povežeš na oddaljen računalnik, klikni na gumb options in tam imaš zavihek Local resources....
Sci-Fi ::
prav tako pod local resources priklopi trde diske in boš lahko direktno na lokalne diske kopiral
Sci-Fi is the best way to dream
K0K0 ::
Živjo
Mam isti problem kot ga je opisal fogl sam jest sm pod local devices vse obkljukal pa še zmeri ne dela tko da ne vem a je mogoče treba še kej nastavt ker na ostalih pcjih mi je to takoj delal edin enkrat sm mel isti problem pa sm se pol mal igrov tko da mi je pol nekak ratal in sedaj dela sam nažalost ne vem kaj sm naredu .
Mam isti problem kot ga je opisal fogl sam jest sm pod local devices vse obkljukal pa še zmeri ne dela tko da ne vem a je mogoče treba še kej nastavt ker na ostalih pcjih mi je to takoj delal edin enkrat sm mel isti problem pa sm se pol mal igrov tko da mi je pol nekak ratal in sedaj dela sam nažalost ne vem kaj sm naredu .
K0K0 ::
A res noben ne ve? Zdele sm še neki zanimivga opazu namreč če se z pcja na katerem sheram dva printerja (hp 920C in hp laserjet1200 ki je nastavljen kot defult printer) povežem na odaljen pc vidim sam hp920c. Če še na isti odaljen pc priklopim preko drugega pcja ki je v mreži z prvim in uporablja ista printerja pa vidim oba printerja.
Je možno da se ga mogoče zato ne vidi ker je nastavljen kot default printer (ne spomnim se slo izraza )?
Je možno da se ga mogoče zato ne vidi ker je nastavljen kot default printer (ne spomnim se slo izraza )?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN in prenos podatkovOddelek: Omrežja in internet | 716 (530) | TiMe25 |
» | Remote desktop - čisti začetnik, kako začeti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1715 (1497) | pikachu004 |
» | Remote Desktop Connection - printanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 890 (709) | K0K0 |
» | VB: Printer.PageSizeOddelek: Programiranje | 1179 (1071) | Zzzzzzz |
» | Tiskalniki HPOddelek: Kaj kupiti | 1514 (1263) | Shaky |