Forum » Programiranje » C++ tezava
C++ tezava
iNN ::
hello, spet jest
No mam sledec problem, recimo ce dam jest stavek cout ***** , mi tele zvezdice program izpise takoj po zagonu, oz ko se izvrsi dolocena zanka pa vseh 5 zvezdic se izpise naenkart, rad bi pa naredil tako da bi se izpisale postopoma, torej *, pa sekunda pauze, pa * pa sekunda pauze .... itd. sm ze neki gledu po helpu, sam to ni obrodilo sadov . Prosim za pomoc
No mam sledec problem, recimo ce dam jest stavek cout ***** , mi tele zvezdice program izpise takoj po zagonu, oz ko se izvrsi dolocena zanka pa vseh 5 zvezdic se izpise naenkart, rad bi pa naredil tako da bi se izpisale postopoma, torej *, pa sekunda pauze, pa * pa sekunda pauze .... itd. sm ze neki gledu po helpu, sam to ni obrodilo sadov . Prosim za pomoc
==
- zaklenil: Vesoljc ()
Vesoljc ::
za vsak problemček, ki ga imaš ti ni treba odpirati nove teme...
nadaljuj tukaj, kjer si že začel!
nadaljuj tukaj, kjer si že začel!
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Si.mobil spreminja cenik in obračunski intervalOddelek: Novice / Ostale najave | 17907 (13883) | Hayabusa |
» | Are you sure you want to delete "WINDOWS"?Oddelek: Programska oprema | 1465 (1199) | Taras_Bulba |
» | C ++ problem, (sm zacetnik :) )Oddelek: Programiranje | 1897 (1685) | snow |
» | problem s slikoOddelek: Zvok in slika | 952 (889) | phoenix(tm) |
» | Staticni IPOddelek: Omrežja in internet | 1160 (788) | Trdi |