Forum » Programska oprema » Tezava z Windows media playerjem
Tezava z Windows media playerjem
Zura ::
mam eno tezavo z Windows media playerjem:
ko se hocem povezati na ta online TV mms://movie.eoa.net.cn/tv5-2 mi nekaj casa pise conecting to media potem mi pa napise da je WMP naletel na tezavo in se mora zapreti!
Imam najnovejso verzijo (10) instalirane kodeke ki so priporoceni v dv koticu a mi to ne pomaga! Povezava je ADSL!
Hvala za pomoc!
ko se hocem povezati na ta online TV mms://movie.eoa.net.cn/tv5-2 mi nekaj casa pise conecting to media potem mi pa napise da je WMP naletel na tezavo in se mora zapreti!
Imam najnovejso verzijo (10) instalirane kodeke ki so priporoceni v dv koticu a mi to ne pomaga! Povezava je ADSL!
Hvala za pomoc!
KoKi ::
keri kodeki so priporoceni v dv koticu ne vem samo ce mas kaki cudni codec pack ga dol vrci pa se enkrat probaj.kaj to se ti dogaja tud z filmi (avi, wmv, mpg ...)? pa lahko tud probas odpret z kerim drugim playerjem (MPC?).
# hackable
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Illustrator pomočOddelek: Programska oprema | 2286 (1398) | Racunalnik |
» | RAM PC3200 2x1GOddelek: Strojna oprema | 971 (899) | Vuli |
» | Nekateri zvoki v windowsih ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 817 (787) | Matev |
» | Kateri RAM za Athlon643400+ procesor in par vprašanj glede os. plošče?Oddelek: Kaj kupiti | 1441 (1296) | MEDENA |
» | 1000mb na 700mb problemOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (745) | pviran3 |