Forum » Kaj kupiti » Kateri RAM za Athlon643400+ procesor in par vprašanj glede os. plošče?
Kateri RAM za Athlon643400+ procesor in par vprašanj glede os. plošče?
Blizz ::
Alo
No v kratkem si bom menjal računalnik, pa me zanima, kateri ram bi bil dober za Athlon64 3400+ procesor? (plata bo MSI K8N NEO FIS2R-PLATINUM oz. EPOX 8KDA3+ - katero priporočate? po testih sodeč so obedve plate super). Po vsej verjetnosti bom RAM nabavil tukaj.
Aja še to: kako se kaj obnesejo zvočne kartice integrirane na zgoraj omenjenih ploščah(obedve imata 7.1 sistem)
No v kratkem si bom menjal računalnik, pa me zanima, kateri ram bi bil dober za Athlon64 3400+ procesor? (plata bo MSI K8N NEO FIS2R-PLATINUM oz. EPOX 8KDA3+ - katero priporočate? po testih sodeč so obedve plate super). Po vsej verjetnosti bom RAM nabavil tukaj.
Aja še to: kako se kaj obnesejo zvočne kartice integrirane na zgoraj omenjenih ploščah(obedve imata 7.1 sistem)
- spremenil: Blizz ()
Zheegec ::
RAM - čekiraj www.amd.com in poglej, kateri RAMi so priporočeni od AMD. To je še najbolj pametno.
Plata - vsekakor MSI K8N neo platinium!
Zvok je bolj kot ne povprečen, NF3 PRO150/PRO250 čipset namreč nima Soundstorma (MCP-T), tako da porabi več procesorske moči za obdelavo zvoka.
Plata - vsekakor MSI K8N neo platinium!
Zvok je bolj kot ne povprečen, NF3 PRO150/PRO250 čipset namreč nima Soundstorma (MCP-T), tako da porabi več procesorske moči za obdelavo zvoka.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
MEDENA ::
NAJBOLJŠI RAMI ZA AMD 64 SO BILI, SO IN BODO:
OCZ EB 3500/3700......na vseh forumih ga/jih hvalijo......
Jaz imam OCZ EB 3500 2*512
OCZ EB 3500/3700......na vseh forumih ga/jih hvalijo......
Jaz imam OCZ EB 3500 2*512
Blizz ::
Medena, kje v SLO se da ta ram dobiti? Kak link mogoče?
Alien, tudi tebi hvala za odgovor. Vendar v čem je MSI-jev plata boljša od EPOX-ove?
Alien, tudi tebi hvala za odgovor. Vendar v čem je MSI-jev plata boljša od EPOX-ove?
MEDENA2 ::
MEDENA ::
kaj se ti norca delaš al kaj ?
DEJTE ZBRISAT "MEDENA2" ....tipo je dal moje osebne podatke ob registraciji .......pizda!
Morda je kak moj "friend" k se heca samo meni to ni niti najmanj všeč !!!
DEJTE ZBRISAT "MEDENA2" ....tipo je dal moje osebne podatke ob registraciji .......pizda!
Morda je kak moj "friend" k se heca samo meni to ni niti najmanj všeč !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še zadnji nasveti pred nakupom!Oddelek: Kaj kupiti | 2120 (1819) | vegeta |
» | nakup ramov za amd 3000+ in asus k8n-e deluxeOddelek: Kaj kupiti | 1219 (1170) | mysly |
» | OCZ kit ali GEIL kitOddelek: Kaj kupiti | 1272 (1071) | kopar |
» | nForce3 Ultra s939 + RAM??!Oddelek: Kaj kupiti | 1197 (1093) | kewo |
» | 1 GB rama (2x512), katerega????Oddelek: Kaj kupiti | 1322 (1107) | MEDENA |