Forum » Kaj kupiti » OLYMPUS C-50 ??
OLYMPUS C-50 ??
agasfer ::
Ful sem v dilemi kaj kupit!
Zagledal sem se v OLIJA C-50 za 299 ojrou. cena mi kar odgovarja v navezi z karakteristikami- 5 mio pix, 3x opti,.. majhen, relativno lahek, kovinsko ohišje,.. MANJKA pa mu zvok pri snemanju!!
A je kaka alternativa temu digitalcu, da zajema tudi zvok pri snemanju- v poštev pridejo samo priznane firme
Zagledal sem se v OLIJA C-50 za 299 ojrou. cena mi kar odgovarja v navezi z karakteristikami- 5 mio pix, 3x opti,.. majhen, relativno lahek, kovinsko ohišje,.. MANJKA pa mu zvok pri snemanju!!
A je kaka alternativa temu digitalcu, da zajema tudi zvok pri snemanju- v poštev pridejo samo priznane firme
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telefon z najboljso kvaliteto videjev (snemanje v klubu)Oddelek: Kaj kupiti | 4814 (2979) | Stari maček |
» | Nakup fotoaparata ali kamere?Oddelek: Kaj kupiti | 5812 (5162) | grinhorn33 |
» | odstranitev šumov iz glasbeOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1122) | Valvoline |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2810 (1994) | oton |
» | RAdeon 9000 128 MB pro VIVO- slika na TV in zajem zvokaOddelek: Zvok in slika | 992 (839) | joeblack |