Forum » Slo-Tech » kaj hudiča nej bi pomenil tale banner?
kaj hudiča nej bi pomenil tale banner?

Microsoft ::
Mislm, da je namenjen temu, da ti mislis, da bos na ST dobil zastonj igro. Potem ko kliknes gor, pa te vrze na pravila, kjer si lahko preberes, da bodo posti v stili "Zakaj mi ne zapece NFS_HP2.iso?" izbrisani in da so nezazeljeni.

by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Highlag ::
A se je kje predvajal?

Tole je verjetno del prvoaprilske šale.
Tole je verjetno del prvoaprilske šale.
Never trust a computer you can't throw out a window

Tody ::
nimate smisla za humor no  Geekovski črni humor
 Geekovski črni humor  Primož pa vsakič dol iz stola pade od smeha ko vidi na statistiki da v ipridno gor klikate
 Primož pa vsakič dol iz stola pade od smeha ko vidi na statistiki da v ipridno gor klikate  

Geekovski črni humor
 Geekovski črni humor  Primož pa vsakič dol iz stola pade od smeha ko vidi na statistiki da v ipridno gor klikate
 Primož pa vsakič dol iz stola pade od smeha ko vidi na statistiki da v ipridno gor klikate  
 Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()

Vesoljc ::
sam, bi lahko na tole gledali kot na zavajanje uporabnikov?  

Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Primoz ::
Vam ga bom nazaj vklopu, če vam je tako všeč. 
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Poldi112 ::
Meni se zdi funny. Samo ce si naiven in kliknes, nato pa sledi razocaranje, razumem, da si potem jezen in bentis na forumu cez ta banner.  

BigWhale ::
Jaz sem sel /etc/hosts popravljat samo zato, da sem videl banner :P Potem sem tudi kliknil najn. Smesen je ;) 

boych ::
Ni smešen ampak brezvezen!
Vsak, ki koliko toliko redno bere S-T forum, takoj skapira da je natega!
Vsak, ki koliko toliko redno bere S-T forum, takoj skapira da je natega!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Jst ::
> Jaz sem sel /etc/hosts popravljat samo zato, da sem videl banner

Aja zato se men nobena stvar iz izmenjava.* ne prikaže! Hvala BigWhale! Čisto sem pozabil, da sem ti tole nastavil. Jst sm pa mislil, da sem imel Konquer zjahan.

Kje sem pa to v windowsih nastavil?
Aja zato se men nobena stvar iz izmenjava.* ne prikaže! Hvala BigWhale! Čisto sem pozabil, da sem ti tole nastavil. Jst sm pa mislil, da sem imel Konquer zjahan.
Kje sem pa to v windowsih nastavil?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

||_^_|| ::
Samo ce si naiven in kliknes, nato pa sledi razocaranje, razumem, da si potem jezen in bentis na forumu cez ta banner 

Funny, jaz tudi nimam bannerjev. Sicer dalec od tega da bi se sekiral, ampak kaj ima /etc/hosts pri tem da jih ne vidim? 

McHusch ::
V etc/hosts vpisuješ domene in pripadajoče IP-jev, ki overridajo tiste IP-je, ki ti jih servirajo DNS-ji. Če vpiseš notr izmenjava.slo-tech.com 127.0.0.1 bo brskalnik iskal izmenjavo na 127.0.0.1, kjer je seveda ni, zato ne boš videl oglasov na s-t. nekako tako ;) 

Ok, tnx.
Sem ravnokar ugotovil, da meni izmenjavo blokira Adblock v Firefox-u. Ker v /etc/hosts imam prakticno prazen.
Sem ravnokar ugotovil, da meni izmenjavo blokira Adblock v Firefox-u. Ker v /etc/hosts imam prakticno prazen.

> Ni smešen ampak brezvezen!
> Vsak, ki koliko toliko redno bere S-T forum, takoj
> skapira da je natega!

Ma zaradi vas, ki se tolk razburjate je se tolk bolj smesen. Pa ce ste taki redni bralci in veste da je nateg, zakaj potem klikate? ;>
> Vsak, ki koliko toliko redno bere S-T forum, takoj
> skapira da je natega!
Ma zaradi vas, ki se tolk razburjate je se tolk bolj smesen. Pa ce ste taki redni bralci in veste da je nateg, zakaj potem klikate? ;>

teac ::
Evo moj etc/host:
127.0.0.1 localhost

Zdaj če vpišem...
imenjava.slo-tech.com 127.0.0.1

še mi vedno kaže bannerje zgoraj. Kak to treba vpisat, da bo delalo?
 Kak to treba vpisat, da bo delalo? 
127.0.0.1 localhost
Zdaj če vpišem...
imenjava.slo-tech.com 127.0.0.1
še mi vedno kaže bannerje zgoraj.
Tody ::
mogoče bi bilo dober da napišeš izmenjava ?  Drugače pa probaj ugasnit brskalnik in ponovno prižgat da si naložit tole datoteko....
 Drugače pa probaj ugasnit brskalnik in ponovno prižgat da si naložit tole datoteko.... 
 Drugače pa probaj ugasnit brskalnik in ponovno prižgat da si naložit tole datoteko....
Zheegec ::
V FireFox - desni klik na banner - "block images from izmenjava.slo-tech.com". 
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

McHusch ::
teac, če je že v hosts zapisano 127.0.0.1 localhost, kaj te napeljuje na misel, da moraš za izmenjavo stvar obrniti? Naprej IP, potem domain. 

> Evo moj etc/host:
> 127.0.0.1 localhost

> Zdaj če vpišem...
> imenjava.slo-tech.com 127.0.0.1

Pa da ne boste localhosta ven vbrisali, ker bo, hm, kriza.
> 127.0.0.1 localhost
> Zdaj če vpišem...
> imenjava.slo-tech.com 127.0.0.1
Pa da ne boste localhosta ven vbrisali, ker bo, hm, kriza.

Road Runner ::
pa ste vedl da 10x vec folka klikne na tale brezvezn banner kot na kaksnega drugega? ;) 

teac ::
Mene pa zanima naslednje: a se da blokirat slike ki so npr. shranjene v neki mapi (www.domena.com/ads...slike so v mapi ads) v etc/host? 

Mavrik ::
Če maš FireFoxa, potem lahko uporabiš kar AdBlock extension. 
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zakaj mi ne odpre samo ene določene strani?Oddelek: Omrežja in internet | 8140 (4180) | BorutK-73 | 
| » | Blokiranje naslovov straniOddelek: Omrežja in internet | 4905 (2948) | clancy | 
| » | google analyticsOddelek: Slo-Tech | 3328 (2798) | roli | 
| » | Če želite znebiti reklame na tem portaluOddelek: Slo-Tech | 1397 (1176) | Microsoft | 
| » | hosts fileOddelek: Omrežja in internet | 4947 (4810) | Loki |