Forum » Programska oprema » XP-ISO-BUILDER
XP-ISO-BUILDER
kalcek16 ::
A si je mogoče že kdo naredu cd s tem programom (integriru sp2 na normalne windowse), če si je a mi lahko poveste kako, ker mi nemščina ne gre. Aja pa še to a je kdo uporabu funkcije uxtheme.dll tcpip.sys in sfc os.dll (to je baje neki za p2p programe)
rabu bi ceu postopek kako in kaj.
rabu bi ceu postopek kako in kaj.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Primoz78 ::
Mogoce mi zna kdo pomagat, ze ko ste pri tejle temi...probal sem integrirat SATA driverje na winXP CD po temle postopku, nekaj pa mi ni jasno:
1. V kateri direktorij naj dam SATA driverje...a kar enega ali je potrebno dat v prav dolocen?
2. Nikakor ne morem dobiti WINNT.SIF fila nikjer na disku in niti na cd-ju...
A se komu svita kako bi najlazje integriral SATA gonilnike direktno na winXP cd, tako da mi nebi bilo treba diskete?
lp Primoz C.
1. V kateri direktorij naj dam SATA driverje...a kar enega ali je potrebno dat v prav dolocen?
2. Nikakor ne morem dobiti WINNT.SIF fila nikjer na disku in niti na cd-ju...
A se komu svita kako bi najlazje integriral SATA gonilnike direktno na winXP cd, tako da mi nebi bilo treba diskete?
lp Primoz C.
M-man ::
Sicer konkurenca, vendar kaj moremo, če so člankopisci ST-ja bolj lene sorte. Ja pa forum zato boljši.
Aja pa meni je integracija uspela.
LP
M
Aja pa meni je integracija uspela.
LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
nLite progma je prav ql...lahko integriras SP2 pa se driverje na easy nacin ...porocam kasneje ce je uspelo.
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
Klemenn ::
Mene pa zanima, kak bi si dodal drajverje?da bi jih avtomatsko mel, da ne bi blo treba na roke?
...nLite je naredil vse OK, sam ko sem pa probal nalozit winse mi pa ni zaznalo diska...ocitno neki ne stima . A ma kdo se kako idejo kako integrirat SATA driverje v instalacijski CD?
Lp Primoz C.
P.s. Bom se enkrat poskusil popoldan po navodilih iz strani, ki jo je neoto priporocal...
Lp Primoz C.
P.s. Bom se enkrat poskusil popoldan po navodilih iz strani, ki jo je neoto priporocal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5793 (2616) | Leoon |
» | Kako na laptop inštalirat Windows XP, prosim pomagajteOddelek: Operacijski sistemi | 2006 (1785) | LordPeter |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5701 (4122) | gregor3000 |
» | Dodajanje s-ata driverjev na windowsxp instalacijski cdOddelek: Operacijski sistemi | 1413 (1274) | kanabis |
» | nLite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6578 (6534) | OmegaBlue |