Forum » Programska oprema » Problem z uporabo InCD 4
Problem z uporabo InCD 4
kanabis ::
Namestil sem InCD4 zadnjo verzijo (problem sem imel že z prejšnjo), ker sem prebral da so odstranjeni določeni problemi glede service pack-a 2 in upal na njboljše ampak zadeva se ponavlja.
Lepo ga namsetim, resetiram ...vstavim prazen DVD-RW (probal sem + in -) ali CD-RW in ko želim formatirati mi napreduje "dve črtice" nakar se ustavi in napiše da je med zapisovanjem na disk X:\ ter Potrdi da je disk združljiv z pogonom da ni opraskan (vse imam nove) ali drugače poškodovan. Probal sem različne firme DVD-RW-je in CD-RW-je.
Kaj bi lahko bil problem??
Aja imam Nec 2510A.
Lepo ga namsetim, resetiram ...vstavim prazen DVD-RW (probal sem + in -) ali CD-RW in ko želim formatirati mi napreduje "dve črtice" nakar se ustavi in napiše da je med zapisovanjem na disk X:\ ter Potrdi da je disk združljiv z pogonom da ni opraskan (vse imam nove) ali drugače poškodovan. Probal sem različne firme DVD-RW-je in CD-RW-je.
Kaj bi lahko bil problem??
Aja imam Nec 2510A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | posnetek .nrg kako posnet na DVDOddelek: Programska oprema | 1605 (1430) | Tomay |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1757 (1176) | bastadu |
» | Problem pri branje DVD-RW!!! Help..Oddelek: Strojna oprema | 2032 (1881) | Quikee |
» | k3b+DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 720 (637) | mile |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1134) | Lime |