» »

posnetek .nrg kako posnet na DVD

posnetek .nrg kako posnet na DVD

cang ::

Imam posnetek 2,3 GB v .nrg formatu. Problem imam ker ga z Nerotom ne morem posnet na DVD saj mi javlja da je prevelik. Ali obstaja kaka rešitev? Imam Nero 7.3.

Tr0n ::

2.3 GB ni prevelik za DVD. Verjetno kaj narobe delas.

icecube ::

ce imas v pc-ju cd-rw in dvd-rw, je sigurno napaka da imas primarno izbran cd-rw za peko....

V pc-ju imam samo en pogon. Pri nerotu nastavim za snemanje DVDja vendar mi javi da je slika prevelika in da jo lahko posname samo v UDF načinu. To sem poizkusil vendar mi takrat posname celotno sliko v .nrg na DVD.

dzinks63 ::

:)) Probaj ga prekonvertirat v iso in potem zapeci. NRG2ISO

Mavrik ::

Nehajte komplicirati. Izberi Recorder -> Burn image, označi .nrg datoteko in se ti bo pravilno zapekla na DVD.
The truth is rarely pure and never simple.

Spet bom načel temo ker še mi ni uspelo rešit zadeve. Zraven nrg posnetka imam napisano slika diska 2.448.833 KB. Če kliknem z desno miško mi napiše 2.33 GB. Ko dam v Nerotu zapiši sliko in jo izberem se mi odpre okno "tuje slikovne nastavitve". Tukaj ne vem kaj naj izberem (Data Mode1 ali Data Mode2). Velikost bloka mi da opcijo 2048 ali 2352. Neglede kaj izberem in potrdim mi nato izpiše da dolžina bloka ne ustreza dolžini slike. In tu se zadeva konča.

Tomay ::

Lahko poiskusiš tudi mountat zadevo z Daemon Tools. So samo podatki jih pač skopiraš.
Voodoo 4Ever

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

bin

Oddelek: Programska oprema
101234 (1100) Matek
»

ISO Datoteka in Nero problem

Oddelek: Programska oprema
82342 (2252) gruntfürmich