Forum » Navijanje » BIOS
BIOS
JAK ::
Lep pozdrav, sem nov na forumu i imam eno vprašanje?
Imam GIGA BYTE-ovo matično ploščo z osnovnim biosom. Na njihovi uradni strani pa za to ploščo obstaja še par verzij biosa. Sedaj pa vprašanje. Ali bi izbolšal lastnost plošče če bi namestil novejšo verzijo? V opisu verzij je zelo malo napisano, kaj je izboljšano.
Hvala za pomoč.
JAK
Imam GIGA BYTE-ovo matično ploščo z osnovnim biosom. Na njihovi uradni strani pa za to ploščo obstaja še par verzij biosa. Sedaj pa vprašanje. Ali bi izbolšal lastnost plošče če bi namestil novejšo verzijo? V opisu verzij je zelo malo napisano, kaj je izboljšano.
Hvala za pomoč.
JAK
kajzer ::
Ja, flashaš jo lahk kr z tistim programom, ki si ga dobu zraven plate (@BIOS se mi di da je). Bios ti bo samo našlo taprav in najnovejšega, tko da ne more it nič narobe, razen če štroma zmanjka.
Aja, katero plato maš to in verzija biosa?
Aja, katero plato maš to in verzija biosa?
Imam plato GA 7VAX. Verzija biosa pa je F4.
Na uradni strani imajo pa do F13. Mene zanima a bi jaz kaj pridobil z nadgradnjo iz F4 na F13.
Na uradni strani imajo pa do F13. Mene zanima a bi jaz kaj pridobil z nadgradnjo iz F4 na F13.
delfinus ::
Splaca se ti v primeru, da bos nabavil novi Sempron procesor ali pa Athlon Barton do 3000+.
lp, D.
lp, D.
Dr_M ::
ja izboljsano je tist, kar pise na njihovi strani. od F4 do F13 so vsi tisti popravki, ki so se v vmesnih verzijah.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zhupa ::
Pr gigabyte-u se dogaja, da ne nepisejo radi vseh bug-ov k so jih zrihtal. Razni popravki monitoring-a voltaz, RPM-jev in temperatur.
Vem iz lastnih izkusenj.
Vem iz lastnih izkusenj.
Fantje hvala za pomoč.
Sem vse zrihtal nadgradil na zadnjo verzijo.
No razlike ni videti nobene ampak škodit pa ne more.
Hvala
Sem vse zrihtal nadgradil na zadnjo verzijo.
No razlike ni videti nobene ampak škodit pa ne more.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po posodobitvi BIOS-a mi računalnik ne prepozna več baterijeOddelek: Strojna oprema | 1351 (1145) | Mesar |
» | Problem AMD Phenom II X4 945 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4063 (3399) | Pšenični |
» | Sistem se resetira ponavljajoče po BIOS Update.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1031) | crayz43 |
» | Lastniki MB Gigabyte Ga7-N400 Pro2Oddelek: Strojna oprema | 1243 (1021) | humanoid |
» | Nadgradnja biosa BH6 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1750 (1497) | freserovski |