Forum » Pomoč in nasveti » Windows mi avtomatsko downloada fajl---kam
Windows mi avtomatsko downloada fajl---kam
porki ::
Podnapise si hocem snet dol pa mi to uspe vendar ne vem kam. Sploh me ne vpraša kam mi naj to posname ampak kr avtomatsko nemak med dokuments and settings. Jst pa hocem da mi posname v določen folder. Kako to spremenit?
To se je pa zacel ko sem si donlowdo servic pack 2.
In se eno vprašanje. Kako si nastavim da vidim tudi zakrite folderje windows xp.?
Hvala za pomoč
To se je pa zacel ko sem si donlowdo servic pack 2.
In se eno vprašanje. Kako si nastavim da vidim tudi zakrite folderje windows xp.?
Hvala za pomoč
- spremenil: gkovac ()
Nesta ::
Verjetno ti shrani pod tvoje dokumente.
Priporocam da si dolowdas recimo firefox, pa pocas nehas uporablat IE;)
Priporocam da si dolowdas recimo firefox, pa pocas nehas uporablat IE;)
Ziga Dolhar ::
Tools -> Internet Options -> Advanced:
Browsing: [check] Notify when downloads complete
Nekje v nastavitvah je tudi kljukica, s katero ga prisiliš, da te vedno vpraša po lokaciji, vendar ne vem na pamet, kje točno. Go find.
Tko ... pa ti ne bo treba browserja menjat :).
Browsing: [check] Notify when downloads complete
Nekje v nastavitvah je tudi kljukica, s katero ga prisiliš, da te vedno vpraša po lokaciji, vendar ne vem na pamet, kje točno. Go find.
Tko ... pa ti ne bo treba browserja menjat :).
https://dolhar.si/
boych ::
Za prikaz skritih datotek pa:
odpreš Windows explorer-> Tools-> Folder options-> View-> Hidden files and folders-> odkljukaš Show hidden files and folders.
odpreš Windows explorer-> Tools-> Folder options-> View-> Hidden files and folders-> odkljukaš Show hidden files and folders.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vstavljanje save game v igro nfs underground 2Oddelek: Igre | 3769 (3669) | 5er--> |
» | Zasedenost diskaOddelek: Strojna oprema | 1345 (1192) | waineck |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1557) | neres |
» | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1465) | Sami |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1892 (1858) | Mercier |