Forum » Operacijski sistemi » Undelete v unix-u
Undelete v unix-u
SodVina ::
ali je mozno dobiti nazaj zbrisano datoteko?
zaradi napacne uporabe tar-a sem namrec povozil originalno datoteko
vrnil mi je error: abc.log file is the archive: not dumped
ali vemo, kje se po moznosti nahaja ta datoteka? Na voljo imam le konzolo.
thx?
zaradi napacne uporabe tar-a sem namrec povozil originalno datoteko
vrnil mi je error: abc.log file is the archive: not dumped
ali vemo, kje se po moznosti nahaja ta datoteka? Na voljo imam le konzolo.
thx?
napsy ::
To je veliko odvisno od fs-ja ki ga maš. Za ext2 vem da je mogoče undelete za druge pa ne vem.
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
BigWhale ::
Tako, da takoj naredis unmount particije. To je prvi pogoj.. Ce ti je sistem do sedaj laufal, je mozno, da se lahko poslovis od podatkov...
:)
:)
St@jler ::
da nebom nove teme odpirou...
torej mel sem cca 1gb slik in sm jih zbrisu...don't ask kako... in zdej sm pregooglu že vse pa ne najdem nč pametnga kar bi mi pomagal dobit vsaj neki teh slikc nazaj. Mam suse linux 9.2 in tega ukaza undelete ni notr. A ma kdo še kakšno idejo!!!?! čist sm obupan...
torej mel sem cca 1gb slik in sm jih zbrisu...don't ask kako... in zdej sm pregooglu že vse pa ne najdem nč pametnga kar bi mi pomagal dobit vsaj neki teh slikc nazaj. Mam suse linux 9.2 in tega ukaza undelete ni notr. A ma kdo še kakšno idejo!!!?! čist sm obupan...
St@jler ::
no po tistmu linku mi ni ratal nč dobit.
Sm pa poj najdu tale programičič. Ubistvu sva. Testdisk pa photorec.
programchic
In sem dobil nekaj slik nazaj (ne vse a začetek je)
Sm pa poj najdu tale programičič. Ubistvu sva. Testdisk pa photorec.
programchic
In sem dobil nekaj slik nazaj (ne vse a začetek je)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk crknilOddelek: Strojna oprema | 1333 (720) | BivšiUser2 |
» | Linux, pobrisane particije in recoveryOddelek: Operacijski sistemi | 2718 (2292) | 5er--> |
» | Na eBayu spet prodali ameriške vojaške skrivnostiOddelek: Novice / Diski | 4678 (3279) | Lawler_ |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45802 (23104) | Anteus |
» | Po pomoti naredil quick format diska C (z Partition Magic 8.0)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1163) | Bojan_ |