Forum » Strojna oprema » miška
miška
simoncek ::
Živjo!
Imam problem z navadno optično miško logitech in sicer ne vem ali gre za programsko ali strojno napako. Težave so se začele, po ponovni inštalaciji windowsov z sp2 popravki.
Težava: Miška mi vsake toliko časa ugasne in v ozadju se pojavi zvok(kratek zvok beri tudum). Mislim, da vem kje je problem samo ne vem kako ga rešit. V Divice maneger imam na dveh mestih omenjeno miš. Prvič pod + Human Interface Devices - USB Optical WheelMouse. In drugič pod +Mice and other pointing devices - HDI-compliant Wheel mouse.
Če eno od teh dveh odinštaliram se pojavi enak zvok in miš ne dela.
KAJ NAJ NAREDIM???
lp!
Imam problem z navadno optično miško logitech in sicer ne vem ali gre za programsko ali strojno napako. Težave so se začele, po ponovni inštalaciji windowsov z sp2 popravki.
Težava: Miška mi vsake toliko časa ugasne in v ozadju se pojavi zvok(kratek zvok beri tudum). Mislim, da vem kje je problem samo ne vem kako ga rešit. V Divice maneger imam na dveh mestih omenjeno miš. Prvič pod + Human Interface Devices - USB Optical WheelMouse. In drugič pod +Mice and other pointing devices - HDI-compliant Wheel mouse.
Če eno od teh dveh odinštaliram se pojavi enak zvok in miš ne dela.
KAJ NAJ NAREDIM???
lp!
simoncek ::
programski problem, priklopi miš preko adapterja(priložen) na ps/2.
Sem to naredil pa se kurzor sploh ne premakne. Najbrž bom moral sp2 popravke odinštalirat.
Nyber ::
Jaz imam enak problem .. z razer diamondbackom .. pa bi res bil happy če bi kdo najdu rešitev (razer nima ps/2 nastavka)
Highlag ::
Zvok pomeni, da je bila odklopljena/priklopljena USB naprava.
Meni se to zgodi, ko ugasnem printer.
Si pogledal če imaš vkljčeno varčevanje z energijo za usb naprave? (Nastaviš za vsak usb priključek posebej)
Meni se to zgodi, ko ugasnem printer.
Si pogledal če imaš vkljčeno varčevanje z energijo za usb naprave? (Nastaviš za vsak usb priključek posebej)
Never trust a computer you can't throw out a window
ricola78 ::
Preklopi na PS2 in restartaj računalnik. Sicer je pa možno da je kašna težava na USB vtiču ali priključku od miške.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3167 (1637) | RutS |
» | Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (1966) | tj6000 |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2604 (1470) | *ziga* |
» | PS2 to USB adapter - kje kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6380 (6260) | dzinks63 |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10852 (8400) | Jaka83 |