Forum » Programska oprema » Norton Ghost 2003
Norton Ghost 2003
vojak ::
Pozdravljeni!
Prosil bi, če mi lahko pomagate!
V Norton SystemWorks je tudi Norton Ghost 2003. Le tega sem namestil, si naredil boot disketo in zagnal program. Ko se mi je program naložil mi je napisalo: General Protection Fault at eip=24c42f=... in potem čez nekaj časa še : A:\GHOST>Double Fault in RMCB at eip=53f63=...V gavne program ne deluje. Zakaj?
Imam nameščen Win XP Prof. in SP1.
L.P.
Prosil bi, če mi lahko pomagate!
V Norton SystemWorks je tudi Norton Ghost 2003. Le tega sem namestil, si naredil boot disketo in zagnal program. Ko se mi je program naložil mi je napisalo: General Protection Fault at eip=24c42f=... in potem čez nekaj časa še : A:\GHOST>Double Fault in RMCB at eip=53f63=...V gavne program ne deluje. Zakaj?
Imam nameščen Win XP Prof. in SP1.
L.P.
pivmik ::
Norton utilities so smeti za tvoj računalnik.
Nabavi si novo verzijo Ghost-a - 9.0, ki je pravkar izšel.
In da je na svojem CDju, kar pomeni da lahko bootaš direktno iz CDja brez zastarelih drisket(ki se skvarijo v trenutku ko prdneš).
Nabavi si novo verzijo Ghost-a - 9.0, ki je pravkar izšel.
In da je na svojem CDju, kar pomeni da lahko bootaš direktno iz CDja brez zastarelih drisket(ki se skvarijo v trenutku ko prdneš).
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BSplayer problemOddelek: Programska oprema | 1848 (1316) | LeftyD |
» | BSplayer Pro 1.1 in zajem Videa s TV karticeOddelek: Zvok in slika | 1873 (1603) | Sami |
» | Težave z BSplayeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1588) | debur |
» | KODEKIOddelek: Programska oprema | 1023 (975) | Tr0n |
» | Videoposnetek predavanja v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 2617 (2617) | minmax |