Forum » Hlajenje in modifikacije » pasivno hlajenje za grafo
pasivno hlajenje za grafo
Doman ::
Kakšno pasivno hlajenje mi priporočate za grafično kartico geforce 2 MX/MX 400 , saj mi je začel ta ventilator nekaj štrajkat, pa še hrup me moti. uglavnem se bom počasi znebil ventilatorjev oz. vse kar se preveč sliši.
DjTonic ::
En stari Heatsink od kakšnega procesorja. GF2 se itak ne grejejo, tako, da bo zadostoval.
Doman ::
A misliš ker se men zdi to mal čudn, tok se mi segreje da ne morem držat prsta z zgornje strani kartice, (nasproti graf. proc.)
Ker nočem da mi crkne, ker mislim to imeti še kake 3 mesece.
Ker nočem da mi crkne, ker mislim to imeti še kake 3 mesece.
Loki ::
Na voodooju 3 je na tistem mestu recimo za ene 5-10°hladneje.. ; lahko drzim prst gor, ampak se ze pribliza meji...
kupi tisto zadevo od zalmana (pasiven hladilnik z heatpipi), ga bos lahko uporabljal tudi ko bos zamenjal karto (ce ne bos kupil ravno 6600 Ultra).
kupi tisto zadevo od zalmana (pasiven hladilnik z heatpipi), ga bos lahko uporabljal tudi ko bos zamenjal karto (ce ne bos kupil ravno 6600 Ultra).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodiluOddelek: Strojna oprema | 1623 (1199) | Shegevara |
» | rač. se ne zažene, northbridge blazno vročOddelek: Strojna oprema | 1765 (1404) | vander |
» | Temperatura grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3307 (3115) | obadek |
» | Lahko odstranim ventilator na 133MHz Pentiumu?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1288 (1031) | Vlady |
» | Nf7-S in ventilator na nforce 2 spp čipsetuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1627 (1287) | ferdo |