Forum » Programska oprema » Picophone
Picophone
Nizmot ::
Ok vse je mega dela se igram in pogovarjam ko igramo s kolegi preko neta. En dan hocem pogledat nastavitve in okno se ne prikaze vec.
Ko kliknem na program se postavi v vrstico spodaj ampak programa nikjer. Program se vedno dela vse nastvitve so ostale vendart jz ne morem klicat vec ker ne morem stisnit gumb "call" WTF. Kje bi lahko bil problem. V bistvu jz program ne vidim vendar dela drugi lahko klicejo mene.
THX
Ko kliknem na program se postavi v vrstico spodaj ampak programa nikjer. Program se vedno dela vse nastvitve so ostale vendart jz ne morem klicat vec ker ne morem stisnit gumb "call" WTF. Kje bi lahko bil problem. V bistvu jz program ne vidim vendar dela drugi lahko klicejo mene.
THX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 in neodzivni programi?Oddelek: Operacijski sistemi | 974 (736) | klinker |
» | virus mi onemogoča posodobitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1401) | Duhec |
» | Čudni problemi z programiOddelek: Programska oprema | 1084 (933) | roli |
» | Partition Magic-izguba particije in podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1372) | Pyr0Beast |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7950 (7088) | mojsterpeter |