Forum » Pomoč in nasveti » olympus popravilo
olympus popravilo
astras ::
pozdravljeni!
torej, razbil sem svoj olympus c-4000 in me zanima kje bi se dala zadeva najceneje popravit. imel sem ga na originalnem servisu v lj ampak so mi rekli da pride popravilo okoli 35000 SIT kar mi je malo prevec. sla mi je pa mislim da nekaj v zvezi z avtomatiko na objektivu, leca ni pocena... ce kdo pozna kje kaksno firmo kjer se bi dalo to najceneje popravit naj prosim napise...
lepo pozdravljeni...
torej, razbil sem svoj olympus c-4000 in me zanima kje bi se dala zadeva najceneje popravit. imel sem ga na originalnem servisu v lj ampak so mi rekli da pride popravilo okoli 35000 SIT kar mi je malo prevec. sla mi je pa mislim da nekaj v zvezi z avtomatiko na objektivu, leca ni pocena... ce kdo pozna kje kaksno firmo kjer se bi dalo to najceneje popravit naj prosim napise...
lepo pozdravljeni...
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
astras ::
se vedno bi prosil za kaksno informacijo... hvala
lp
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejši servis za zamenjavo razbitega stekla Note IIOddelek: Mobilne tehnologije | 4409 (2937) | Evolve |
» | Matična umrla?Oddelek: Strojna oprema | 573 (528) | Pyr0Beast |
» | Chieftecov napajalnik piska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1081) | RuskiSnajper |
» | Novi napajalnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1752 (1452) | Pyr0Beast |
» | kje najceneje popravilo hp prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2596 (2487) | TRIROG |