Forum » Pomoč in nasveti » radeon 8500 le težave - pomoč!!!
radeon 8500 le težave - pomoč!!!
raab himself ::
hja težave so se zacele ko sem prvič zagnal nfs hp 2, po nekaj minut igranja se je pojavil črn ekran in barvne črte ter nepijetno " ropotanje" . sedaj pa se to pojavi skoraj za vsak špil kot nprimer doom 3, gtr ... . Mnjal sem ze vse driverje od herculesa do atijeve strani p nič ne pomaga prabral že marsikateri forum pa nič
ja še moja kišat
amd 2.0
256mb ram
težavna herculesova 8500 le
msi-jeva plata via kt 400
kaj narediti ??? ce se najde kdo ki zna rešit ta problem ,hja vsaka mu čast
ja še moja kišat
amd 2.0
256mb ram
težavna herculesova 8500 le
msi-jeva plata via kt 400
kaj narediti ??? ce se najde kdo ki zna rešit ta problem ,hja vsaka mu čast
hja moka kartica spoh nikol ni bla navite je pa res d mi je enkrat poču venilator sam tisto sp mol popravo nekje sem prebral
http://www.driverheaven.net/showthread....
d naj bi bli driverji ampak kaj pa vem
men se dogajajo take cudne fore naprimer nfs hp 2 ena proga dela brez problemov druge pa sploh ne:(
http://www.driverheaven.net/showthread....
d naj bi bli driverji ampak kaj pa vem
men se dogajajo take cudne fore naprimer nfs hp 2 ena proga dela brez problemov druge pa sploh ne:(
jRk0 ::
mojemu bratrancu se je to tudi dogajalo. zdaj pa je nehalo, samo ne vem zaradi cesa...mogoce ratajo po parih letih obcutljivi za navitje:) jaz mam od prvega dne ze flashanega pa nikol ni delal na default frekvenci, pa dela normalno...edino vcasih ce je res prevroce se kar izklopi slika:) na ramih mam pa pasivne hladilnike.
You fuck up once, you loose two teeth.
kak se reče onmu programu za navijat oz d vidiš frekvenco graf. karte mislim d je nekak twicker al neki podobnga, kdo ve
masterpsi ::
jst mam tudi radeona 8500, zdej je na drugi plati, pa mi ni delu problemov ne na prvi, ne na drugi. Neki sm se igral z navijanjem ... zdej mam 150MHz, navit se je dalo tja do 164MHz. Sam za tako razliko ... par % se mi ni zdelo smiselno, tko da mi laufa zdej spet na 150MHz. Al je 250MHz .... ma sej ne vem
skratka ... imam cca. pol leta in nikol nobenih problemov.
LP
skratka ... imam cca. pol leta in nikol nobenih problemov.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1876 (1178) | Tic |
» | 3d mark 2003 je za...Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (806) | R@C@ |
» | Hercules 3D Prophet 8500LE 128Mb DDR-katere driverje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (801) | sk8er |
» | PowerMagic Radeon 9000 probljem spljoh in ohOddelek: Pomoč in nasveti | 843 (722) | TribesMan |
» | Unlock AMD XP in stabilnost ???Oddelek: Navijanje | 1273 (890) | R@C@ |