Forum » Igre » igranje iger preko neta-pomoč
igranje iger preko neta-pomoč
predator32 ::
Glede na to da smo pri nas doma šele v kratkem dobili internet povezavo(kabelski dostop preko triera.net 1500/256) bi vas rad vprašal naslednje in upam da se ne boste preveč smejal,glede na to da se sam bolj malo spoznam na računalnik.Starejši sin mi teži da bi igral igre preko neta,vem da sem nekoč zasledil kot neko SLOligo za igranje Fife,Nba..
Navdušen je predvsem z temi igrami in kakšno dobro strelsko igro,prebral sem vse kar ste to napisali v tej temi,vendar ze žal na to nič ne spoznam,zato prosim koga gi bi mi bil pripravljen razložiti osnovne stvari kaj in kako.
hvala
Navdušen je predvsem z temi igrami in kakšno dobro strelsko igro,prebral sem vse kar ste to napisali v tej temi,vendar ze žal na to nič ne spoznam,zato prosim koga gi bi mi bil pripravljen razložiti osnovne stvari kaj in kako.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kontroler?Oddelek: Kaj kupiti | 1566 (997) | Ganon |
» | projektor ali tvOddelek: Kaj kupiti | 3785 (1613) | Filip8 |
» | asus x550lOddelek: Pomoč in nasveti | 710 (661) | solatko |
» | Zakoni iz internetnih zmenkov trajnejši od klasičnih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19373 (15658) | Kamran |
» | Na Pwn2Own 2011 v prvih urah padla Safari in IEOddelek: Novice / Brskalniki | 14012 (10990) | ABX |