Forum » Sedem umetnosti » GragonBall Z in Beyblade vprašanje
GragonBall Z in Beyblade vprašanje
pviran3 ::
Živjo!
GragonBall Z in Beyblada je zjutrej ob 7.00 konc (vsaj zaenkrat), ker pa sm ful fen teh risank, me zanima, kdaj bomo videli nadaljevanja!!
A mogoče veste, če nova nadaljevanja vrtijo že kje na drugih televizijah, al pa če se jih da kje zdownloudat - sam fulful dvomm.
Ampak me pa ful jezi, ker so dregon bola prekinl kr nekje nasred!! Kaj bi bilo, če bi kar nesred prekinili kkšne mehiške nadaljevanje - stavm, da bi polovico oboževalcev - vsaj starejših kap zadela
LP
[ No, downloadal ne bomo, ne? -- BigW ]
GragonBall Z in Beyblada je zjutrej ob 7.00 konc (vsaj zaenkrat), ker pa sm ful fen teh risank, me zanima, kdaj bomo videli nadaljevanja!!
A mogoče veste, če nova nadaljevanja vrtijo že kje na drugih televizijah, al pa če se jih da kje zdownloudat - sam fulful dvomm.
Ampak me pa ful jezi, ker so dregon bola prekinl kr nekje nasred!! Kaj bi bilo, če bi kar nesred prekinili kkšne mehiške nadaljevanje - stavm, da bi polovico oboževalcev - vsaj starejših kap zadela
LP
[ No, downloadal ne bomo, ne? -- BigW ]
- spremenil: BigWhale ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede naslednjega bralnega podviga: ZF (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15897 (9495) | Jst |
» | katero strateško igro? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9686 (8591) | poluks |
» | Izid Vampires the Masquerade:bloodlinesOddelek: Igre | 1592 (1381) | cahahopie |
» | Matrix ReloadedOddelek: Sedem umetnosti | 1923 (1504) | Lethal-Angel |
» | Najbolj priljubljena [ NEW] igra ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4499 (3690) | McWolf |