Forum » Sedem umetnosti » Otvoritev OI SYDNEY 2000
Otvoritev OI SYDNEY 2000
kluivert ::
ŽIVIJO!
leta 2000 sem si ogledal otvoritev OI v Sydney-u.ko pa sem snemal ponovitev preko VCR sem ugotovil da je RTV Slovenija velik del otvoritvene slovesnosti izrezala,da ne bi bilo predolgo.zanima me če ima kdo na CPU,CD-ju ali na video kaseti to otvoritev v celoti.Ali pa mogoče kakšen nasvet kje bi to zadevo lahko dobil.Klical sem že na RTV Slovenija in zadevo v arhivu imajo,ampak je ne smejo po zakonu izdati naprej.
leta 2000 sem si ogledal otvoritev OI v Sydney-u.ko pa sem snemal ponovitev preko VCR sem ugotovil da je RTV Slovenija velik del otvoritvene slovesnosti izrezala,da ne bi bilo predolgo.zanima me če ima kdo na CPU,CD-ju ali na video kaseti to otvoritev v celoti.Ali pa mogoče kakšen nasvet kje bi to zadevo lahko dobil.Klical sem že na RTV Slovenija in zadevo v arhivu imajo,ampak je ne smejo po zakonu izdati naprej.
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC playlist dvb-t (slo, hr)Oddelek: Zvok in slika | 2888 (2704) | tony10 |
» | Referendum za ukinitev RTV Slovenija prispevka (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7586 (5286) | urban99 |
» | RTV katastrofa od tv programaOddelek: Loža | 3385 (2183) | mtosev |
» | Preklic RTV-SLO-ja!Oddelek: Zvok in slika | 2576 (2521) | Keyser Soze |
» | "Odslej bodo novice iskale vas"Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4249 (3400) | cRaZY |