Forum » Pomoč in nasveti » Help! moj explorer.exe nekaj zaj.....
Help! moj explorer.exe nekaj zaj.....
Green Lux ::
Helou Vsem skupaj
Imam naslednji rač. problem::
Na racunalniku sem imel enega od I-Worm.MyDoom.a-f (okužil mi je file wmplayer.exe), ki sem ga unicil s pomocjo programcka Remover.exe na
http://www.gdata.pl/kmdownload/download... ...
Zraven sem kot izgleda nepotrebno zbrisal še kakšno stvarco... Hkrati mi je pa F-prot javljal, da je wmplayer.exe okužen oz. suspicious file; zato sem ga izbrisal in naložil novega...
Trenutno stanje::
Ob zagonu PCja se mi odpre samo slikca desktopa brez ikon in startbara, taskbara... Do explorer.exe pridem samo cez Task Manager in ob njegovem zagonu mi avtom. požene tudi wmplayer.exe, ce ga pa zbrišem iz diska, mi pa javlja, da ga ne najde oz. da moram vpisat novo lokacijo...
Po "rocnem" zagonu explorerja.exe se pokažejo vse ikonce & bari, programcki delajo normalno,....
btw:: Pa probal sem že z SFC /scannow, pa je isto, v Safe Mode-u si moram isto pomagati s Task Managerjem...
A je to, hudirja?!
Hwala Vam Najvecja za vaš trud in odgovore, zelo bi i pomagali...
lp by
luka
Imam naslednji rač. problem::
Na racunalniku sem imel enega od I-Worm.MyDoom.a-f (okužil mi je file wmplayer.exe), ki sem ga unicil s pomocjo programcka Remover.exe na
http://www.gdata.pl/kmdownload/download... ...
Zraven sem kot izgleda nepotrebno zbrisal še kakšno stvarco... Hkrati mi je pa F-prot javljal, da je wmplayer.exe okužen oz. suspicious file; zato sem ga izbrisal in naložil novega...
Trenutno stanje::
Ob zagonu PCja se mi odpre samo slikca desktopa brez ikon in startbara, taskbara... Do explorer.exe pridem samo cez Task Manager in ob njegovem zagonu mi avtom. požene tudi wmplayer.exe, ce ga pa zbrišem iz diska, mi pa javlja, da ga ne najde oz. da moram vpisat novo lokacijo...
Po "rocnem" zagonu explorerja.exe se pokažejo vse ikonce & bari, programcki delajo normalno,....
btw:: Pa probal sem že z SFC /scannow, pa je isto, v Safe Mode-u si moram isto pomagati s Task Managerjem...
A je to, hudirja?!
Hwala Vam Najvecja za vaš trud in odgovore, zelo bi i pomagali...
lp by
luka
R-S-LoVe ::
Situacija je zelo zanimiva. Iz lastnih izkušenj ti lahko sporočim, da je najboljša rešitev ponovno nalaganje saj veš česa.
Moje sožanje.....
Moje sožanje.....
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
mkonci ::
To pa je zato ker uporabljaš EXPLORER, to je magnet za spam, viruse in .....
Raje si potem naloži Firefox, mozilo ali kaj drugega, samo explorerja ne uporabljaj ( No ja to je čisto tvoja odločitev) PREMISLI!!
Raje si potem naloži Firefox, mozilo ali kaj drugega, samo explorerja ne uporabljaj ( No ja to je čisto tvoja odločitev) PREMISLI!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali bo Vista SP1 vseboval stranska vrata za NSA?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3692 (3692) | cryptozaver |
» | kako združiti 2 datoteki 8programa)???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1188) | 5er--> |
» | Audio cd ne dela na cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1240) | Han |
» | 1 DesktopShortcut ki požene 2 programa ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1271 (1059) | Lith |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3419 (2530) | Predator |