Forum » Kaj kupiti » ISDN Fax
ISDN Fax
Lion27 ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kaj mi svetujete naj storim.... zaradi ADSL-ja, sem moral svojo telefonsko linijo nadgraditi v ISDN... Zal pa na ISDN ne morem priklopiti obicajnega FAX-a.... ISDN Faxi pa so svinjsko dragi.
Torej kaj mi svetujete? Na telekomu so mi rekli, da imajo oni konverter za 30.000 SIT.... torej bi mogu dat 30k SIT + kesh za navaden FAX, da imam FAX? meni se zdi to grozno prevec.... ostaja kaksna cenejsa varianta?
Sem probal softwersko (winFAX) ma se ne obnese...
Zanima me, kaj mi svetujete naj storim.... zaradi ADSL-ja, sem moral svojo telefonsko linijo nadgraditi v ISDN... Zal pa na ISDN ne morem priklopiti obicajnega FAX-a.... ISDN Faxi pa so svinjsko dragi.
Torej kaj mi svetujete? Na telekomu so mi rekli, da imajo oni konverter za 30.000 SIT.... torej bi mogu dat 30k SIT + kesh za navaden FAX, da imam FAX? meni se zdi to grozno prevec.... ostaja kaksna cenejsa varianta?
Sem probal softwersko (winFAX) ma se ne obnese...
McHusch ::
Poišči rabljen 3com ISDN Pro TA modem. Te modeme je v časih prvih ISDN paketov (modri paket anyone) Telekom prilagal, sedaj pa jih ljudje prodajajo za male pare na Bolhi. Ima pa ta modem dva analogna priključka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | isdn + faxOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (899) | mrbungle |
» | ADSL + analogni telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 2573 (2210) | oversc0re |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2282 (1846) | madmitch |
» | ISDN. 101 + FAXOddelek: Omrežja in internet | 1380 (1280) | nero |
» | ADSL/ISDN in stari telefoni - možno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1546) | sajmon |