» »

ADSL/ISDN in stari telefoni - možno?

ADSL/ISDN in stari telefoni - možno?

Groovy ::

ja... kot je že v naslovu povedano, me zanima če je kakorkoli možno priklopiti oz. uporabiti stari telefon katerega smo imeli še preden je prišel ISDN...
Kakršna koli odbita varianta, ki deluje, kaj podobnega kot je z linijo za telefon pri modemu... kaka ideja? :O
Vglavnem uporabil bi rad star telefon... :8)
I am the captain of my soul

root987 ::

Če se prav spomnem nekega oglasa za ISDN, se to da, vendar moraš nekaj dodatno plačati. Ko sem se kasneje pozanimal, se mi zdi da je prišla cena na enako, kot če kupiš nov ISDN telefon. Bistvo? Ne splača se.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

ToniT ::

Imeti moraš napravo, ki to omogoča, recimo 3COM Pro TA "modem" je bil zelo popularen in ima 2 analogna izhoda, kak ISDN router (recimo Zyxel P100), pa tudi telekom prodaja te zadeve....

Opkow ::

Kaksen ISDN paket si vzel?
Ker recimo ISDN paket 501 ima tudi prikljucek, na katerega lahko priklopis analogne naprave.
Tako, da ti ni treba dokupovat vmesnike...

globoko grlo ::

jest mam 3com-ov TA modem z dvema analognima izhodoma pa mam star iskrin telefon gor pa fax in zadeva špila tko k more

Groovy ::

mislim da modem nebi prišel v poštev, saj je ADSL v igri, tu pa ISDN modema ne potrebujem...;)
ISDN paket 501.... pa mislis da bom dal jaz 65k SIT?!? 8-O Pa za ta dnar dobim že eno staro Nasino raketo!!!! >:D

Ma to bi jst kr mal žičke zravn cinu, sam da bi delal! :P Sam po moje bi loh sam cinu, delal pa nebi nič... :D A je ksn stučko k bi kaj vedu o tem? :O

sajmon ::

Najcenejša možnost bo, da dobiš en rabljen ISDN modem z analognimi izhodi, tud če ISDN modema ne boš rabil. Adapter z dvema analognima priključkoma telekom zaračuna za 30.000 SIT. Če temu prišteješ ceno osnovnega paketa ISDN, potem že prideš blizu cene paketa 501.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL + analogni telefon

Oddelek: Pomoč in nasveti
202561 (2198) oversc0re
»

ISDN. 101 + FAX

Oddelek: Omrežja in internet
101365 (1265) nero
»