Forum » Programska oprema » Spet problem [Win ME]
Spet problem [Win ME]
kronik ::
Imam problem in sem brez ideje, kako ga rešiti...
Pri zaustavitvi sistema, ko bi se moral pc izklopiti se mi včasih pojavi modro okno z napisom: Zaščitna napaka ali nekaj podobnega in sistem se blokira. Ko naslednjič zaženem winse ne dela niti grafična niti zvočna, skratka nič. In tako je potrebno uporabiti System restore. hvala ***** da obstaja ta program, drugače bi ME bil samo za uničevanje CDjev ko delamo piratske kopije
Mogoče kdo ve kako odpraviti ta problem?? O ponovni namestitvi win98 sem že večkrat razmišljal...
Pri zaustavitvi sistema, ko bi se moral pc izklopiti se mi včasih pojavi modro okno z napisom: Zaščitna napaka ali nekaj podobnega in sistem se blokira. Ko naslednjič zaženem winse ne dela niti grafična niti zvočna, skratka nič. In tako je potrebno uporabiti System restore. hvala ***** da obstaja ta program, drugače bi ME bil samo za uničevanje CDjev ko delamo piratske kopije
Mogoče kdo ve kako odpraviti ta problem?? O ponovni namestitvi win98 sem že večkrat razmišljal...
lordgreg ::
Kaj pa, če bi začel razmišljati o namestitvi Win2k? Ali pa počakaj in trpi do finalne različice windowsov XP!
Loki ::
Kaksni doosi?
Ce mislis DOS - je res, sistem je prakticno nemogoce sesuti, ker je skrajno neuporaben.
Jest ti recimo priporocam Windows 2000.
Rulajo.
Ce mislis DOS - je res, sistem je prakticno nemogoce sesuti, ker je skrajno neuporaben.
Jest ti recimo priporocam Windows 2000.
Rulajo.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ob zagonu dela zelo počasi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8107 (7079) | oo7 |
» | Renesas USB 3.0 Host Controller in Win 8.1Oddelek: Strojna oprema | 2556 (2283) | Han |
» | Iz Linux na win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1093 (647) | jype |
» | Kakšna ideja kako reinstall windows xp?Oddelek: Strojna oprema | 1499 (1351) | fosil |
» | Problem z računalnikom - restarti, BSOD-iOddelek: Pomoč in nasveti | 932 (884) | Daedalus |